Α. Μικρούτσικος: Τηλεοπτική εμφάνιση μετά από καιρό απομόνωσης!

Για την πολύχρονη τηλεοπτική απουσία, τα νέα του σχέδια, αλλά και τις προσωπικές δυσκολίες που πέρασε και την απομόνωσή του, μίλησε για πρώτη φορά ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο γνωστός παρουσιαστής που ξεκίνησε μια νέα εκπομπή στην Κύπρο αποκάλυψε όλα όσα έζησε τον τελευταίο καιρό στην κάμερα του “Πρωινού mou”.
“Ξαφνιάστηκα με την υποδοχή του κόσμου εδώ στην Κύπρο. Όταν είδα τον κόσμο να με περιμένει ένιωσα πολύ όμορφα…”, είπε και πρόσθεσε: “Είναι μια πορεία αυτή που έχω 20 χρόνων, όπου γίνονταν μεγάλα projects. Είμαι τόσο ικανοποιημένος και “χορτασμένος” που δεν μου έλειψαν πολλά πράγματα. Έχω μια αίσθηση πληρότητας, αλλά και προβληματισμού για το τι έγινε, τι γίνεται και τι μπορεί να πήγε άσχημα. Όταν είσαι εθισμένος σου λείπει η τηλεόραση, όταν είσαι χορτασμένος, λες “θέλω να ηρεμήσω!”, είναι λίγο αντιφατικό αυτό”.
Για την απόφασή του να πάει στην Κύπρο είπε: “Ήταν ένα σύνολο προβλημάτων που με έκλεισε στον εαυτό μου και συνέπεσε με την αλλαγή των πραγμάτων στην τηλεόραση. Αν έβγαινα ανοιχτά θα μπορούσα να είμαι στην τηλεόραση. Το να έρθω στην Κύπρο ήταν μια ευκαιρία αποτοξίνωσης”.
Όσον αφορά στα όσα ακούστηκαν για το πού είναι τον τελευταίο καιρό, δήλωσε: “Ήμουν στο σπίτι μου. Μερικές φορές έγραφα ή άκουγα μουσική. Γενικά ήμουν απομονωμένος με λίγους δικούς μου ανθρώπους και ήμουν σε ένα στάδιο ενδοσκόπησης και προσωπικής σκέψης”.
Στην ερώτηση, μάλιστα, αν λύθηκαν τα προβλήματα που είχε είπε: “Δεν ήταν στο μυαλό μου. Ήταν κυρίως εξωτερικοί παράγοντες που επηρέασαν το μυαλό μου. Οι εξωτερικοί παράγοντες σε επηρεάζουν και σε πνίγουν. Το μυαλό μου είναι υγιές. Με πνίγουν, αλλά είμαι υγιής”.

Δες το βίντεο στο zappit

Read More

And More