Α. Μικρούτσικος: «Βρέθηκα χωρίς φίλους,σύντροφο και λεφτά»

Α. Μικρούτσικος: «Βρέθηκα χωρίς φίλους,σύντροφο και λεφτά» | tlife.gr

Μεσημέρι Τετάρτης. Studio Kappa. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος περνάει την πόρτα της εισόδου έτοιμος για να μιλήσει για όλα όσα τον ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα. Αυτή είναι η δεύτερη συνάντηση του με την Τατιάνα. Αυτή τη φορά όμως εκείνος είναι που θα βρεθεί στην θέση που θα πρέπει να δώσει απαντήσεις.

Μ’ ένα απλό χάμογελο, χαιρετάει όλους τους συνεργάτες της εκπομπής. Συντροφιά του έχει μόνο τα τσιγάρα του.

Περνάει από το δωμάτιο του μακιγιάζ και ευγενικά περιμένει μέχρι να τον ετοιμάσουν οι κοπέλες. Στη συνέχεια θα μπει σε ένα καμαρίνι, θα κάτσει μόνος του και θα περιμένει μέχρι την έναρξη της εκπομπής. Οι σκέψεις του είναι πολλές… Η αλήθεια όμως μία και αυτή θα βγει να πει σε λίγο.

3,2,1… Η εκπομπή βρίσκεται στον αέρα. Ο γνωστός παρουσιαστής αλλάζει προσωπείο.

Μπαίνει μέσα στο πλατό σχεδόν τρέχοντας, θα φωνάξει θα πειράξει τον κόσμο και στο τέλος θα υποδεχτεί εκείνος την Τατιάνα στην εκπομπή της. Αυτός είναι ο Αντρέας που όλοι ξέρουμε.

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα σιωπής ήρθε η ώρα για να μιλήσει. Όπως θα πει και η Τατιάνα Στεφανίδου στον αέρα, ήταν από τους λίγους καλεσμένους που πριν από την εκπομπή δεν ήθελε να συννενοηθεί για το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Αυτό δείχνει ότι θέλει να μιλήσει για όλα.

«Τόσα προβλήματα δεν έχω ξανασυναντήσει στην ζωή μου. Να μην ξερω που να κρατηθώ…» Είναι οι πρώτες λέξεις του Ανδρέα Μικρούτσικου. «Να μην έχω χρήματα, να με κυνηγούν, να χωρίζω με ένα τρόπο παράδοξο».

Η ζωή του Ανδρέα Μικρούτσικου άλλαξε από την μια στιγμή στην άλλη. Από την οικονομική ευημερία στην πτώχευση, από την ευτυχία της οικογενειακής ζωής στην δυστυχία που συνεπάγεται με έναν χωρισμό. Όλα αυτά τον λύγισαν, τον έκλεισαν στον ευατό του.

«Με δικιά μου επιλογή βρέθηκα χωρίς φίλους. Χωρίς σύντροφο, χώρις φράγκο, χωρίς δουλειά. Μία φορά όμως έκλαψα. Περιμένοντας τον γιο μου να έρθει στο σπίτι για να του εξηγήσω την κατάσταση μου. Σκεφτόμουν οτι δεν μπορούσα να τον αφήσω έτσι…Μόνο στο Στέργιο θα ζητούσα συγνώμη»

Ο γιος του παρουσιαστή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής και το μήνυμα που έδωσε ήταν οτι ο πατέρας του αναγεννιέται από τις στάχτες του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε φυσικά και για τον χωρισμό του και για όλα αυτά που είπε η πρώην σύζυγος του Δήμητρα Ρουμπέση για την ύπαρξη τρίτου προσώπου.

«Να μου βγει το όνομα του μοιχού είναι υπερβολικό. Το θεωρώ υπερβολικό. Δεν συνέβησαν τα πράγματα έτσι όπως τα είπε. Την είδα σε φετινό της κλάμμα και την πίστεψα. Τίποτα όμως από όλα αυτά δεν έγινε. Δεν την απάτησα, δεν μπήκε καμία Δήμητρα μέσα στο σπίτι. Τα είπε σε μία εκπομπή και με τον τρόπο που τα είπε μέχρι και εγώ την πίστεψα»

Ο Ανδρέας θέλει και άλλα να πει. Ο τηλεοπτικός χρόνος όμως δεν θέλει. Γι’ αυτό Τατιάνα και Ανδρέας έδωσαν ξανά ραντεβού. Αύριο, για να πουν όσα δεν πρόλαβαν

READ more