Α. Μπαρμπαρίγου: “Πήγα στο ’10 με 1′ με δισταγμό και φεύγω με πολλή χαρά”!

Σε ένα από τα πιο hot εστιατόρια της πόλης, βρίσκεται η γνωστή Ελληνίδα chef Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, που γνωρίσαμε μέσα από τη μαγειρική της στην πρωινή ζώνη του Ant1. To TLIFE μίλησε μαζί της, την ώρα που έκανε ένα διάλειμμα από την κουζίνα της και έμαθε τα πάντα για αυτήν!

Η γνωστή chef μίλησε για τη φετινή χρονιά και την παρουσία της στο “10 με 1”, για τα πρώτα βήματα της στο χώρο και τα μελλοντικά της σχέδια.

Η Αργυρώ εξομολογείται ότι η φετινή χρονιά ήταν εξαιρετική για εκείνη, παρόλο που ήταν καινούριο το κλίμα. Η ίδια αναφέρει πως στην αρχή ήταν διστακτική. “Πήγα με δισταγμό και φεύγω με πολλή χαρά”, αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει πως του χρόνου θα είναι κανονικά στην εκπομπή.

Ακόμη, η Αργυρώ εξομολογείται ότι μοιράζει το χρόνο της, ανάμεσα στην εκπομπή και τη δουλειά της στο εστιατόριο. Ενώ, όταν τελειώσει η εκπομπή θα βρίσκεται συνέχεια στό εστιατόριο. Μόνο τον Αύγουστο αναμένεται να φύγει για να πάει για διακοπές στην Πάρο.

Για το site και τα βιβλία μαγειρικής που έχει βγάλει λέει ότι είναι μια ευχάριστη εμπειρία και το διασκεδάζει πολύ να ασχολείται με αυτά, γιατί αγαπά τη δουλειά της.

Παράλληλα, αναφέρει πως ξεκίνησε τη μαγειρική με την προτροπή της οικογένειας της και ότι και η ίδια ασχολήθηκε πολύ με νέες συνταγές. “Μέσα από το σπίτι μου πήρα τα πρώτα ερεθίσματα”, λέει χαρακτηριστικά. Πολύ αργότερα, σπούδασε σε γνωστή σχολή μαγειρικής του Λονδίνου. Η Αργυρώ αποκαλύπτει ακόμη, ότι δεν σταματά να κάνει σχέδια και πως ένα από τα μεγάλα της όνειρα είναι να ανοίξει τη δική της σχολή μαγειρικής.

Η Αργυρώ γνωρίζει πολλούς Έλληνες chef και είναι φίλη μαζί τους, αλλά δεν μπορεί να ξεχωρίσει κάποιον. Αναφέρει πως δεν έχει μαγειρέψει ποτέ κάτι που δεν θα της άρεσε να φάει, ενώ λέει πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα θαλασσινά.

Δεν διστάζει, μάλιστα, να εξομολογηθεί ότι κάποιες φορές παραγγέλνει έτοιμο φαγητό. “Όταν μαζευόμαστε να δούμε κάποιον αγώνα την Κυριακή, θα παραγγείλω πολύ ευχαρίστως μια πίτσα”, σημειώνει.

Σε ερώτηση για το αν θα συμμετείχε στη νέα εκπομπή μαγειρικής που λέγεται “Master Chef” λέει ότι δύσκολα θα άφηνε την εκπομπή που είναι τώρα. “Δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση, αλλά δεν θα άφηνα ποτέ τον Ant1 και τα παιδιά που μου έχουν φερθεί τόσο καλά για να πάω σε άλλη εκπομπή. Δεν είναι του δικού μου χαρακτήρα”, αναφέρει η Αργυρώ.

Τέλος, η γνωστή chef που της αρέσει πολύ να ασχολείται προσωπικά με τους πελάτες του εστιατορίου “Παπαδάκης”, πολλές φορές, μάλιστα, μιλά μαζί τους και τους ρωτά τη γνώμη τους για τα πιάτα της.

Το εστιατόριο “Παπαδάκης”!

Read More

And More