Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν πια. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και την Χριστίνα Κοντοβά που ζουν τον έρωτά τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.
Ο γνωστός και ιδιαίτερα γοητευτικός ηθοποιός βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της ξανθιάς σχεδιάστριας και δεν το αρνείται. Αν και γενικά κρατούσε πολύ διακριτικό προφίλ, μίλησε στο “Πρωινό mou” και τον Πέτρο Κωστόπουλο για την καλή του, ενώ το βράδυ της Τετάρτης οι δυο τους πήγαν μαζί στο θέατρο.
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε μαζί στο θέατρο Badminton που βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν την παράσταση “Cats”. Χαλαροί και ευδιάθετοι οι δυο τους δεν προσπάθησαν να αποφύγουν τους φωτογράφους, δείχνοντας πως δεν κρύβουν πια τον έρωτά τους.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μια μέρα νωρίτερα, άλλωστε, ο Αλέξανδρος παραδέχτηκε στον Κωστόπουλο τη σχέση τους, λέγοντας “Άμα είσαι καλά κι ευτυχισμένος, γιατί να μη γελάς;”, ενώ, όταν ρωτήθηκε, έδειξε το βραχιόλι που φοράει στο χέρι του, από τη σειρά αξεσουάρ της καλής του.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ