Α. Νέγκα: “Δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα βαφτίσω την κόρη μου!”

Α. Νέγκα: “Δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα βαφτίσω την κόρη μου!” | tlife.gr

Για την κόρη της, που απέκτησε πριν από λίγους μήνες, τον σύντροφο της Χάρη Ζαχαριά και τις άγνωστες πλευρές του χαρακτήρα της μίλησε η Αθηναΐς Νέγκα.

Η πρώην κριτής του “Just the 2 of us” αποκάλυψε το πως βλέπει τον ερχομό του παιδιού της και δήλωσε στο περιοδικό “Life and Style” πως το γεγονός αυτό, ούτε την άλλαξε ούτε την ολοκλήρωσε. “Δεν περιμένω από το παιδί μου να κάνει τίποτα για μένα. Εγώ είμαι εδώ για εκείνη. Νομίζω πως ο πατέρας της είναι περισσότερο υπερπροστατευτικός μαζί της. Έχω αποφασίσει πως θα της έχω εμπιστοσύνη, είναι ένα παιδί που θα μεγαλώσει με εργαζόμενους γονείς. Ξέρω ότι δεν θα μπορώ να είμαι συνεχώς πάνω από το κεφάλι της. Δεν έχω τύψεις γι’ αυτό, μιας και θέλω να έχει ισχυρό πρότυπο εργαζόμενης μαμάς, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα αξιοποιήσει αυτό που είναι ως άνθρωπος”, ανέφερε χαρακτηριστικά
Όσον αφορά τη βάφτιση της κόρης της, η ίδια ανέφερε το εξής: “Ίσως κάνουμε μόνο ονοματοδοσία. Και θα γίνει άμεσα, γιατί θέλω η κόρη μου να έχει όνομα από μικρή. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα εάν θα την βαφτίσουμε”.

Για τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα της, η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός παραδέχτηκε το εξής: “Αντιπαθώ την φιλοδοξία, χωρίς να την καταδικάζω στους άλλους γύρω μου. Και το Λόττο να κέρδιζα, θα δούλευα. Γιατί περνάω καλά και διοχετεύω κάπου την ενέργειά μου. Μου αρέσει πολύ να γράφω. Ήταν το όνειρό μου από παιδί και επειδή γράφω, δύσκολα αισθάνομαι μοναξιά. Με τα χρόνια έχω αγαπήσει πολύ και το ραδιόφωνο. Αν σταματούσα θα μου έλειπε, γιατί χαίρομαι όταν έρχεται η Δευτέρα, πάει 17:00 και είμαι στο στούντιο. Την τηλεόραση δεν την έχω αγαπήσει ακόμα. Έχω δουλέψει αρκετά και πίσω από τις κάμερες πριν από χρόνια, όμως ποτέ δεν με μάγεψε”.

Ακόμη, η ίδια αποκάλυψε πως θέλει να κάνει πράγματα που την ενδιαφέρουν και την μαθαίνουν κάτι καινούριο. “Μακάρι να είχα την δυνατότητα να αλλάζω αντικείμενο κάθε χρόνο. Αν μπορούσα, του χρόνου θα ήθελα να γίνω αγρότισσα, του παρα- χρόνου η καλύτερη μαγείρισσα του κόσμου και μετά να με προσλάβει η NASA. Μου φαίνεται καταθλιπτικό που η ταυτότητά μας δεν αλλάζει συνέχεια, που δεν αλλάζουμε συχνά τόπο διαμονής, επάγγελμα ή ακόμα και όνομα”.
Τέλος, για τον πατέρα της Χρήστο Νέγκα είπε το εξής: “Το γεγονός αυτό με έκανε δυσανεκτική με τους άντρες για πολλά χρόνια. Ίσως δεν αποτελώ εξαίρεση στον κανόνα που λέει ότι εάν συμβεί κάτι τραυματικό στην οικογένειά σου, δυσκολεύεσαι και έπειτα στις σχέσεις σου. Έγινα προβληματικά ανεξάρτητη, όμως φοβισμένη κατά βάθος κι ας φαινόμουν πιο θαρραλέα στην επιφάνεια”.

READ more