A. Nέγκα για Μ. Πολυχρονίδη: ”Δεν την αντιπαθώ, ένιωσα όμως πως χαλάει το κέφι στην ιστορία”!

Η Αθηναϊς Νέγκα μιλάει στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής για την κόντρα της με την Μαριάννα Πολυχρονίδη: ”Η ίδια βγήκε και δήλωσε πως δύο μέλη της επιτροπής είναι άσχετα. Αν δεν γουστάρεις γιατί μου έρχεσαι, σκέφτηκα αυθόρμητα. Κάθε Κυριακή βάζω τα καλά μου, χτενίζομαι και πρέπει να σου κάνω και χαρούλες; Δεν μου άρεσε και το κλάμα της που ήταν δημόσιο. Ένιωσα άσχημα. Σαν να με έβαζαν να παίξω με το σπασικλάκι του σχολείου. Ήταν το ίδιο συναίσθημα που ξέρεις πως θα σου χαλάσει το παιχνίδι και μετά δεν θέλεις να βγεις να παίξεις. Και όλοι θα λένε πως είσαι εσύ το κωλόπαιδο της υπόθεσης”, εξηγεί.

Και συνεχίζει: ”Το πάθαινα συνεχώς ως παιδί. Δεν με λυπόντουσαν ποτέ. Κάτι έχει η συμπεριφορά μου μάλλον. Πάντα κάποιο άλλο παιδάκι είχε προλάβει να κλάψει και να πει ότι εγώ του έκανα κακό. Δεν την αντιπαθώ, ένιωσα όμως πως χαλάει το κέφι στην όλη ιστορία. Πρώτα αρνήθηκε τις κριτικές που μας άσκησε. Μετά βγήκαν κι άλλες δηλώσεις της ανάλογες και απάντησε: ”αυτό το είπα πριν από τρεις εβδομάδες”. Εγώ όσες φορές έχω μιλήσει για την Μαριάννα δεν έχω παραλείψει να πω πως είναι εξαιρετικά ταλαντούχα γυναίκα και πως δεν κινδυνεύει η καριέρα της από το παιχνίδι. Δεν νιώθω πως έκανα ένα μικρό φάουλ, όπως είπε ο Καπουτζίδης. Δεν θα πάω να πιω καφεδάκι με την τύπισσα ώστε να το λύσουμε. Πήγα να κάνω μια δουλειά και με είπε άσχετη. Δεν χαίρομαι πάντως όταν έρχεται η σειρά της να κριθεί – ούτε όμως έχω και πόλεμο εναντίον της”.

Η Αθηναϊς δεν είχε ασχοληθεί ποτέ ξανά με την τηλεόραση. Πώς της έγινε η πρόταση; ”Όταν μου τηλεφώνισαν από το Mega νόμιζα πως μου έκαναν πλάκα. Δεν είμαι καλή σ’αυτά, τους απάντησα. Και τότε μου εξήγησαν πως απλά θα κάναμε ένα δοκιμαστικό. Όταν τελικά το έκανα, πίστευα πως δεν είχα πάρι τη δουλειά γιατί δεν μου είπαν τίποτα απολύτως. Λίγες εβδομάδες μετά, με πήραν τηλέφωνο από την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη και μου είπαν συγχαρητήρια. Το Star ήτνα εκείνο που μου ανακοίνωσε πως το Mega με είχε προσλάβει. Σουρεαλιστικό ε;”.

Read More

And More