Α. Νέγκα: »Μπορεί και να μην παντρευτώ ποτέ»!

Α. Νέγκα: »Μπορεί και να μην παντρευτώ ποτέ»! | tlife.gr

Η Αθηναϊς Νέγκα μίλησε στην εκπομπή TV Weekend για τους λόγους που δεν έκανε τόσα χρόνια τηλεόραση:»Κάθε χρόνο είχα προταση για την τηλεόραση και η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν είχα καταφέρει να συνεννοηθώ με κανένα. Δεν ξέρω γιατί. Τους εκνεύριζα, έφευγα και ήταν θυμωμένοι μαζί μου; Κάτι πήγαινε στραβά. Ήταν με το Just η πρώτη πρόταση που δεν πήγε κάτι στραβά ήταν ενδιαφέρον το project και αποφάσισα να το κάνω».

Τι απάντησε σε εκείνους που δηλώνουν πως δεν έχει καμία ιδιότητα με την οποία μπορεί να κρίνει; «Δε μπορείς να πεις ότι θέλω να με κρίνουν μόνο οι ειδικοί. Αυτό είναι ένα κολληματάκι που έχουμε στην Ελλάδα. Όλοι οι άνθρωποι μπορούν να μιλάνε και όλοι οι άνθρωποι μπορούν να έχουν άποψη. Κι εμένα τη δουλειά μου δεν την κρίνει ο Larry King αλλά οι ακροατές της εκπομπής μου».

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή είναι πολύ καλά και ιδιαίτερα ευτυχισμένη που έγινε μαμά. »Μέχρι στιγμής μου είναι εύκολο να είμαι μαμά. Με βοηθάει πολύ κι ο Χάρης. Ο άντρας μου είναι καλός σε ό,τι είμαι εγώ άχρηστη. Είμαστε μαζί 15 μήνες. Δεν ξέρω αν θα παντρευτούμε. Μπορεί και να μην παντρευτώ ποτέ».

Δες το βίντεο στο Zappit.gr

READ more