Α. Νέγκα: “Ο άντρας μου είναι ωραίος γκόμενος!”

Για τη συμμετοχή της στο “Just the 2 of us”, τον συντροφό της και την κορούλα της μίλησε η Αθηναΐς Νέγκα στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε για όλους και για όλα, χώρις φόβο και με πολύ αυθορμητισμό.

“Ο άντρας μου είναι πολύ ωραίος γκόμενος, και είναι καλός μπαμπάς. Δεν έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα με τον γάμο. Μπορεί να το κάνουμε μπορεί και όχι. Γιατί όμως για το πάρτι;”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Αθηναΐς, η οποία δηλώνει τρελά ερωτευμένη με τον συντροφό της
Όσον αφορά το θέμα της δημοσιότητας και τις “επιτυχίες” της στους άνδρες και τις γυναίκες: “Στην αρχή ήμουν ημί-διάσημη. Κάπου στο τέλος συνδύαζαν τη φάτσα μου με το σόου. Είναι ωραίο συναίσθημα”, είπε και πρόσθεσε πως έχει αρκετές κατακτήσεις και στα δυο φύλα. “Και από παλιά μου την έπεφταν, που δεν με είχαν δει. Μπορεί να απογοήτευσα και κάποιους. Πολλές γυναίκες μου την πέφτουν. Έχω κάτι. Τι είναι αυτό άραγε;”, ρώτησε με μια δόση χιούμορ.
Για το “Just the 2 of Us” και την παρεξήγηση με τον Αντώνη Βλοντάκη και την Μαριάννα Πολυχρονίδη, η ίδια ανέφερε το εξής: “Δεν ξέρω, νομίζω πως ο Βλοντάκης αισθάνθηκε άσχημα. Αισθάνθηκε άβολα εκείνη τη στιγμή αλλά μετά το κατάλαβε…Πήγα να κάνω μία δουλειά για πρώτη φορά και ήταν δύσκολο για μένα. Αισθάνθηκα πως οι δηλώσεις της Μαριάννας ήταν άσχημες για μένα. Ο Καπουτζίδης αισθάνθηκε άβολα. Δεν είχα σκοπό να γίνει όλο αυτό απλά αισθάνθηκα άσχημα και ήθελα να το πω!”.
Ακόμη, για το θάνατο του πατέρα της, η πρώην κριτής του παιχνιδιού αποκάλυψε ότι δεν παίρνει να δει ταινίες του. “Ένα τραύμα είναι τραύμα. Δεν μπορώ να αντέξω πολύ ώρα. Χαίρομαι που έχω ένα ντοκουμέντο αλλά όχι για πολύ ώρα”, τόνισε.
Τέλος, όσον αφορά την κορούλα της αποκάλυψε πως θα της δώσουν ένα πολύ ξεχωριστό όνομα. “Είναι κοριτσάκι, 6 μηνών. Θα τη βαφτίζουμε Ελίζαμπεθ από τη γιαγιά της και το δεύτερο όνομα είναι Ούμα και δεν βγαίνει από την Ούμα Θέρμαν”, κατέληξε.

Read More

And More