Α. Οικονομάκου: “Δεν ξοδεύω χρήματα για μάρκες και επώνυμα ρούχα!”

Η Αθηνά Οικονομάκου που γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο της “Ξένιας” στη “Ζωή της άλλης” φωτογραφήθηκε με καλοκαιρινή διάθεση και μίλησε για την οικονομική κρίση, ξεκαθαρίζοντας πως η ίδια ποτέ δεν ξόδευε τα χρήματά της για ακριβά ρούχα.

“Ποτέ δεν ξόδευα το μισθό μου για να πάρω τα πανάκριβα ρούχα. Δεν είμαι της μάρκας και ευτυχώς για το ντύσιμό μου μπορώ να συνδυάσω πράγματα που έχουν οικονομική τιμή και το αποτέλεσμα να είναι μια χαρά.”, ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Glam”.

Ακόμη, για την οικονομική κρίση, η ταλαντούχα ηθοποιός παραδέχτηκε ότι υπάρχει μείωση των budget των ηθοποιών. “Προσπαθώ να βάζω χρήματα στην άκρη γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει”, είπε και συμπλήρωσε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, εκείνη έχει δεχτεί τον τελευταίο καιρό αξιόλογες επαγγαλματικές προτάσεις.
Αυτήν την περίοδο, συμμετέχει στη θεατρική παράσταση του Γιώργου Βάλαρη “Οι Απελπισμένοι”, με συμπρωταγωνιστή τον Νίκο Μουτσινά, ενώ έχει ξεκινήσει και γυρίσματα για μια μαύρη κωμωδία.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η ίδια παραδέχτηκε ότι δεν έχει τσακωθεί ποτέ με συντροφό της: “Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω τσακωθεί με σύντροφό μου και στη συγκεκριμένη φάση δεν έχω τσακωθεί γενικότερα με κανέναν άνθρωπο και δεν έχω κανένα πρόβλημα”, ανέφερε και πρόσθεσε για τα δημοσιεύματα που γράφονται για την προσωπική της ζωή: “Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τα Media για να προβληθώ εκτός δουλειάς και δεν έχω σκοπό να το κάνω… Δεν με απασχολεί να είναι το όνομά μου εξώφυλλο σε περιοδικά άσκοπα! Αν είναι να ασχολούνται μαζί μου, όχι σχετικά με τη δουλειά μου, αλλά για την προσωπική μου ζωή προτιμώ να αλλάξω επάγγελμα”.

Δες φωτογραφίες από τα backstage:

Read More

And More