Α. Ωνάση: Πρόσφερε 5.000 δολάρια αμοιβή σε όποιον έβρισκε το χαμένο κινητό της!

Σε πανικό βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο η Αθηνά Ωνάση. Η χρυσή κληρονόμος έχασε το κινητό της τηλέφωνο και πρόσφερε 5.000 δολάρια (περίπου 3.700 ευρώ) σε όπιον το βρει και της το παραδώσει.
Όπως διαβάζουμε στην Espresso, η Αθηνά βρισκόταν με τον σύζυγό της για αγώνες στη Βαρκελώνη, όταν την Κυριακή διαπίστωσε πως είχε χάσει το κινητό της. Τότε πραγματικά πανικοβλήθηκε, καθώς σε αυτό ήταν αποθηκευμένες οι τηλεφωνικές επαφές της, φωτογραφίες και video που δεν ήθελε να δουν το φως της δημοσιότητας.
Με δεδομένο, ότι το τελευταίο διάστημα οι κλοπή και δημοσίευσης προσωπικού υλικού διάσημων (όπως της Scarlett Johansson) φαίνεται να βρίσκεται σε έξαρση, η Αθηνά φοβήθηκε μήπως της συμβεί το ίδιο. Ωστόσο, πιο ψύχραιμος ο σύζυγός της ανάρτησε μέσω της σελίδας της βραζιλιάνικης ομάδας ιππασίας μια ανακοίνωση για το κινητό και την αμοιβή που δίνεται και το τηλέφωνο επέστρεψε στον ιδιοκτήτη.
Αξίζει να αναφέρουμε, μάλιστα πως όταν βρήκαν το τηλέφωνο της Αθηνάς, της το επέστρεψαν χωρίς καν να πάρουν το υπέρογκο ποσό της αμοιβής.

Read More

And More