Α. Παλαιολόγου: Mου έχει γεννηθεί η ανάγκη να γίνω μαμά!

Καλεσμένη της εκπομπής “Πρωινό mou” ήταν σήμερα η Αλεξάνδρα Παλαιoλόγου, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε την γνωριμία με τον σύζυγο της και πως κατέληξε η φιλία τους σε γάμο.

Πόσα χρόνια ήταν φίλοι με το σύζυγό της;
“Γνωριζόμασταν 22 χρόνια πριν παντρευτούμε, βρισκόμασταν κατά καιρούς αλλά πάντα η σχέση μας ήταν φιλική. Μιλάγαμε και ήξερε ο ένας τη ζωή του άλλου.”

Πως προέκυψε ο έρωτας;
“Έτσι ξαφνικά, πριν δυο μίση χρόνια ξεκινήσαμε να είμαστε μαζί… Άλλαξε μορφή η σχέση μας, πήρε μορφή ερωτική και κατέληξε σε γάμο” είπε και τόνισε ότι η πολύχρονη γνωριμία τους λειτούργησε θετικά”.

Είχε σκεφτεί αν θα ήθελε να ξανά παντρευτεί;
“Αυτά τα σκέφτεσαι όταν προκύπτει μια σχέση, γενικά δεν το είχα στο μυαλό μου. Έλεγα καλά να είμαστε να υπάρχει κάποιος άνθρωπος στη ζωής μας αν είναι να ξανά γίνει θα ξανά γίνει. “

Σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός παιδιού;

“Με ενδιαφέρει αυτό το ζήτημα, πρώτη φορά μου έχει γεννηθεί αυτή η ανάγκη… Ίσως υπάρχει και η αγωνία ότι υπάρχει ένα χρονικό περιθώριο. Μέχρι τώρα δεν ήξερα αν θα τα καταφέρω σε αυτό τον τομέα”, εξομολογήθηκε.

Η Αλεξάνδρα μίλησε για την απιστία και δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι πρώην σύντροφος της την είχε απατήσει με την καλύτερη της φίλη. “Είχα κλονιστεί, αλλά ήταν δυο άνθρωποι που έπρεπε να φύγουν από τη ζωή μου… Για εμένα η φιλία είναι πραγματικά ιερή και επενδύω πολύ στις φιλίες μου”, δήλωσε.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά “Βασιλιάδες” και αποκάλυψε ότι περίμενε την επιτυχία: “Είναι ένα σήριαλ εξαιρετικά καλοφτιαγμένο, είναι πολύ προσεγμένο και έχει ένα πολύ ευχάριστο σενάριο. Όλοι μας έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και είχα την αίσθηση ότι θα πάει πολύ καλά”, δήλωσε.

Read More

And More