Α. Πετρετζίκης: “Έχω δυόμισι χρόνια να κάνω σχέση”!

Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ έδωσε ο πρώτος Έλληνας Master Chef. Ο λόγος για τον Άκη Πετρετζίκη που παραδέχτηκε ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του “ωραία γκόμενο” και αποκάλυψε ότι έχει να κάνει σχέση δυόμισι χρόνια.

“Τα τελευταία δυόμιση χρόνια δεν έχω σχέση λόγω δουλειάς. Σκέψου ότι όταν ήμουν στο Λονδίνο έκανα δυο δουλειές: Μια στο ξενοδοχείο και άλλη μια ως ιδιωτικός chef”, αποκάλυψε ο Άκης Πετρετζίκης, προσθέτοντας: “Δεν είμαι ωραίος γκόμενος, είμαι νορμαλ παιδί”.
Παράλληλα, ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι πλέον έχει μεγαλύτερη επιτυχία στις γυναίκες και πως στα 30 του θέλει να κάνει οικογένεια, ενώ εξηγεί ότι θα πάρει το χρηματικό έπαθλο σε ένα περίπου χρόνο, αλλά και τι ακριβώς συμβαίνει με την μαγειρική στο “Πρωινό Mou”.

Μιλώντας στο “Down Town” ο Άκης επισημαίνει πως πάντοτε ήθελε να ασχοληθεί με την μαγειρική, ωστόσο, βρέθηκε να σπουδάζει λογιστική καθώς η μητέρα του ήθελε πρώτα να έχει βγάλει μια σχολή και μετά να ασχοληθεί με οτιδήποτε άλλο.
“Στην εφηβεία ήμουν κλασσικός κάγκουρας: με το μηχανάκι μου, το σκουλαρίκι μου, το μαλλί φράχτη. Οι κοπάνες πήγαιναν σύννεφο”, λέει ο 26χρονος μάγειρας, που στα 24 βρέθηκε να μαγειρεύει στο Λονδίνο. Μάλιστα, όπως έχει ξαναπεί σε συνέντευξή του, την πρώτη του δουλειά την πήρε με ψεύτικο βιογραφικό, ενώ στις κουζίνες που δούλεψε βίωσε τον ρατσισμό.
Αφοσιωμένος στη δουλειά του, ο Άκης εξήγησε ότι δεν έχει σχέση εδώ και δυόμιση χρόνια. “Άλλο όμως η σχέση και άλλο οι κοπέλες γενικότερα”, πρόσθεσε και αποκάλυψε ότι δεν έχει καταφέρει να κάνει μακροχρόνιες σχέσεις. “Μάλλον οι σχέσεις κρατούσαν λιγότερο απ’ όσο έπρεπε”.

“Μου αρέσουν πολύ οι σχέσεις, είμαι λίγο αγκαλίτσας. Θέλω όταν γυρνάω σπίτι η κοπέλα μου να φοράει την πιτζαμούλα της, να βλέπουμε ταινίες. Είμαι πολύ συναισθηματικό. Μου αρέσουν τα ζεστά και τρυφερά πράγματα”, ανέφερε, δηλώνοντας πως λόγω του παιχνιδιού έχει περισσότερες επιτυχίες στο άλλο φύλλο, κάτι που τον εκπλήσσει, αφού δεν θεωρεί τον εαυτό του ωραίο γκόμενο. Δεν είμαι ο ωραίος γκόμενος, είμαι ένα νορμάλ παιδί. Δηλαδή, όταν κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη δεν βλέπω έναν κούκλο. Βλέπω έναν κανονικό άνθρωπο”.
Τέλος, όσον αφορά τη συμμετοχή του στο “Πρωινό mou”, o ίδιος είπε το εξής: “Αυτά που λέγονται περί “μόνιμης αντικατάστασης” είναι ψέματα. Απλά μένω μέχρι να επιστρέψει στη δουλειά του”.

Διάβασε περισσότερα στο “Down Town” που κυκλοφορεί!

Read More

And More