Α. Πρέλεβιτς:”Έχω βρει τον άντρα της ζωής μου!”

Η Άννα Πρέλεβιτς μίλησε στην εφημερίδα “Real life” για την οικογένεια, για τον άντρα της ζωής της, αλλά και γενικά για τους άντρες που δεν… την κοιτάνε όταν βγαίνει έξω για ποτό!

Το όμορφο μοντέλο παραδέχτηκε ότι θέλει να κάνει οικογένεια σε μικρή ηλικία: “Σκέφτομαι πως κάποια στιγμή θέλω να κάνω οικογένεια. Αν είσαι πολλά χρόνια με έναν άνθρωπο, όπως εγώ με τον Δημήτρη που είμαστε 5 χρόνια μαζί, μοιραία το σκέφτεσαι κάποια στιγμή. Εγώ θέλω να κάνω οικογένεια, το έχω πει πάρα πολλές φορές.”

Η ίδια δήλωσε ότι έχει βρει τον άντρα της ζωής της: “Ξέρεις ποιο είναι στο αστείο; Πως όταν ήμουν μικρή κορόιδευα τη μαμά μου γιατί πήγε και παντρεύτηκε τον πρώτο άντρα της ζωής της! Ε και μετά γνώρισα τον Δημήτρη και είμαστε μαζί. Μου λένε πολλοί “μη βιάζεσαι, είσαι μικρή, δεν έχεις ζήσει τίποτα.” Μα γιατί να ζήσω πίκρες και αγωνίες και ερωτικές απογοητεύσεις, από τη στιγμή που έχω βρει έναν άντρα που αγαπώ και με κάνει χαρούμενη; Ποιος ο λόγος να πειραματίζεσαι από δω και από κει; Εγώ νιώθω τυχερή που ήρθαν νωρίς στη ζωή μου ο έρωτας και η χαρά.”

Τέλος αποκάλυψε ότι όταν βγαίνει έξω δεν την κοιτάνε οι άντρες: “Οι άντρες δεν με κοιτάνε! Παραγγέλνω το ποτό μου από το μπαρ και ο μπάρμαν ούτε που γυρίζει να με δει. Είναι σαν να είμαι αόρατη! Μπορεί να βγω με 5 φίλες μου και να φλερτάρουν και τις 5, αλλά εμένα δεν με πλησιάζουν. Δεν ξέρω αν αυτό γίνεται επειδή ξέρουν ποια είμαι και ότι έχω σχέση, πάντως το εκτιμώ, γιατί δεν με φέρνουν σε δύσκολη θέση. Απ΄ την άλλη το λέω και δεν με πιστεύουν..”

Read More

And More