Α. Ρέμος: Η συναυλία για το Κολέγιο Αθηνών και η αφιέρωση στον Πύρρο Δήμα!

Α. Ρέμος: Η συναυλία για το Κολέγιο Αθηνών και η αφιέρωση στον Πύρρο Δήμα! | tlife.gr
Μια συναυλία αφιερωμένη στα παιδιά έδωσε τη Δευτέρα ο Αντώνης Ρέμος. Ο γνωστός ερμηνευτής τραγούδησε για καλό σκοπό και αποθεώθηκε από το κοινό.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που οργάνωσε η Επιτροπή Γονέων για την ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού, ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε στο Θέατρο του Κολλεγίου και τραγούδησε αφιλοκερδώς.

Ύστερα, μάλιστα, από πρόσκληση μαθητή του Σχολείου, μίλησε με θέρμη για το μοναδικό Πρόγραμμα Υποτροφιών του Κολλεγίου και κάλεσε όλους και ιδιαίτερα τους μαθητές να επιδεικνύουν την αλληλεγγύη τους προς αυτούς που έχουν ανάγκη.
Ιδιαίτερα συγκινητικό ήταν το τραγούδι “Ρόζα” που ερμήνευσε ο Ρέμος στην μνήμη του Δημήτρη Μητροπάνου, ενώ βλέποντας τον καλό του φίλο Πύρρο Δήμα στο κοινό έσπευσε να του αφιερώσει ένα τραγούδι λέγοντας του πως είναι ένας πραγματικός γίγαντας, φίλος και αδερφός του.

Όσο αφορά το Πρόγραμμα Υποτροφιών σημειώνεται ότι είναι ένας θεσμός που εδώ και δεκαετίες κάνει το Σχολείο να ξεχωρίζει. Σκοπός του είναι να προσφέρει σε μαθητές, των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, τη δυνατότητα να σπουδάζουν στο Σχολείο.
Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το Πρόγραμμα Υποτροφιών παρέχει βοήθεια σε πάνω από 400 παιδιά κάθε χρόνο. Η Επιτροπή Γονέων για το Ταμείο Υποτροφιών λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Σκοπός της είναι η συγκέντρωση χρημάτων για το Ταμείο Υποτροφιών μέσω της διοργάνωσης διαφόρων εκδηλώσεων.

Σούλα Αποστολίδου, Εμμανουέλα Μουσαμά, Ματίνα Γαβριηλίδου
Κασταλία Σαμοΐλη, Αλίκη Χατζοπούλου, Τιτίνα Βασιλείου, Αντώνης Ρέμος, Μαργαρίτα Κουτεντάκη
Εμμανουέλα Μουσαμά, Ζήσης Μπουκουβάλας

READ more