Α. Ρέμος: “Τη σεξουαλικότητά μου δεν τη διαφήμισα ποτέ. Με το ζόρι δεν γίνεσαι gay”!

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωση ο Αντώνης Ρέμος, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Ο γνωστός τραγουδιστής που κυκλοφορεί τη νέα δισκογραφική δουλειά του “Κλειστά τα στόματα” μίλησε για τον Ηρακλή, το τραγούδι, τη σεξουαλικότητά του, την Ζέτα και την Υβόννη.

“Τη σεξουαλικότητά μου δεν τη διαφήμισα ποτέ. Με το ζόρι γκέι δεν γίνεται κανένας, όσο κι αν το θέλουν κάποιοι που γράφουν ανώνυμα ανώνυμα πίσω από ένα κομπιούτερ. Μαζεύω μέσα μου τόσα πολλά. Ελπίζω να μην εκραγεί η βόμβα κάποια στιγμή”, είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο περιοδικό “ELLE”.

Όσον αφορά την άσχημη εμπειρία του από τον Ηρακλή, ο Αντώνης Ρέμος αποκάλυψε: “Έχω δεχτεί χιλιάδες απειλές για τη ζωή μου. Δεν έχω απαντήσει. Κάποιοι το έχουν εκλάβει ως αδυναμία. Είναι δύναμη να σε χτυπάνε και να μην απαντάς” και συνέχισε: “Ότιδήποτε έκανα εκτός τραγουδιού με έκανε να πονέσω. Το μόνο που κάνω καλά είναι να τραγουδάω”.
Μιλώντας για την Ζέτα Μακρυπούλια, ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε πως πάντα θα υπάρχει ένας άντρας που θα μιλάει για εκείνη. “Είναι πολύ περίεργη η ζωή, γι’ αυτό είναι μοναδική. Είναι μαγικό όταν δυο άνθρωποι γίνουν ένας και καταραμένο όταν ο ένας αυτός άνθρωπος ξαναγίνεται δυο. Τώρα που έχει κλείσει τελείως ο κύκλος με την Ζέτα, αφού και οι δυο έχουμε άλλους ανθρώπους στη ζωή μας, κάθομαι και σκέφτομαι όλες τις ευτυχισμένες και δύσκολες στιγμές που ζήσαμε μαζί”.

Τέλος, για την συντροφό του Υβόννη Μπόσνιακ, ο ίδιος δήλωσε: “Η Υβόννη είναι πολύ πιο όμορφη εσωτερικά απ’ ότι εξωτερικά”.
Διάβασσε περισσότερα στο “ELLE” που κυκλοφορεί!

Read More

And More