Α. Ρέμος: Τραγουδάει έχοντας πάντα την Υβόννη στο πλευρό του!

Ο Αντώνης Ρέμος ξεσήκωσε με τα καινούρια του τραγούδια τον κόσμο που βρέθηκε σε γνωστό στέκι της Γλυφάδας. Ο τραγουδιστής πραγματοποίησε μία μοναδική εμφάνιση με αφορμή την παρουσίαση του νέου του δίσκου που έχει ήδη αγαπηθεί και παίζει στα ραδιόφωνα.

Ήταν ένα μικρό πάρτι για τους καλούς του φίλους, τους συντελεστές του δίσκου και τους θαυμαστές του τραγουδιστή το οποίο διοργάνωσε ο Ρυθμός 949. Φυσικά, από μια τέτοια βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ.

Το μοντέλο είναι πάντα στο πλευρό του Αντώνη και τον στηρίζει σε όλα. Δεν έχει χάσει σχεδόν καμία εμφάνισή του και εκείνος είναι ιδιαίτερα χαρούμενος όταν είναι και η Υβόννη ανάμεσα στο κοινό του. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την συνάντησε και το βράδυ της Πέμπτης να απολαμβάνει τον αγαπημένο της!

Το ζευγάρι έφτασε μαζί στο μαγαζί κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου και χαμογελώντας στους φωτογράφους που περίμεναν να τους απαθαντίσουν.

Στη συνέχεια οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του σταθμού Κατερίνα Ζαρίφη και Δημήτρης Ουγγαρέζος έδωσαν το σύνθημα και το πάρτι ξεκίνησε με τον Αντώνη να δίνει τον καλύτερό του εαυτό!

Δες φωτογραφίες από την βραδιά!


Μαζί του εμφανίστηκε και ο Μάνος Πυροβολάκης για να πουν ντουέτο το “Μπορεί να βγω”


Στο κοινό ήταν και ο κολλητός του, Κώστας Πηλαδάκης αλλά και ο Γιώργος Σαμπάνης


Ο Αντώνης με κάποιους από τους συντελεστές του δίσκου του

Read More

And More