Α. Σιδηροπούλου: Η ομορφότερη έφηβη στον κόσμο!

Τον τίτλο της “Miss Teen World” κέρδισε η Αναστασία Σιδηροπούλου, η οποία εκπροσώπησε τη χώρα μας στο διεθνή διαγωνισμό. Η νεαρή κοπέλα που αντικατέστησε την τελευταία στιγμή, την Miss Young Μελίνα Συρίη, αναδείχθηκε ως η πιο όμορφη έφηβη στον κόσμο.

Η Αναστασία Σιδηροπούλου που βρίσκεται μόλις τρεις μήνες στο χώρο του modeling, δηλώνει ενθουσιασμένη από την πρώτη επίσημη διάκρισή της και μιλά για τη βραδιά του τελικού που την ανέδειξε “Miss Teen World”. “Δεν περίμενα να είμαι καν στην τελική πεντάδα. Τα υπόλοιπα κορίτσια ήταν πολύ όμορφα και εγώ δεν είχα καθόλου εμπειρία”, λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει: “Είχαμε μείνει δυο κοπέλες, εγώ και η υποψήφια του Καναδά, ακούσαμε ότι πρώτη αναπληρωματική είναι εκείνη και εγώ δεν κατάλαβα και άρχισα να χειροκροτώ για αυτόν τον τίτλο. Όταν είδα την περσινή εστεμμένη να έρχεται προς το μέρος μου έμεινα με το στόμα ανοιχτό”.
Για τον τίτλο που κέρδισε η ίδια αναφέρει πως ήταν πολύ τυχερή. “Ξαφνικά από εκεί που δεν ασχολιόμουν με τίποτα αλλό παρά μόνο τα μαθήματά μου και τις εξετάσεις, βρέθηκα να βγαίνω πρώτη σε ένα τόσο μεγάλο διαγωνισμό”, υπογραμμίζει σε συνέντευξή της στο Down Town.
Η ίδια αν και είναι καλή μαθήτρια και πήγε καλά στις πανελλήνιες λέει πως θα φύγει για σπουδές οδοντιατρικής στη Σλοβακία. Ωστόσο, έχει ήδη φωτογραφηθεί με τον διάσημο διοργανωτή gaspar Cruz και όλο τον επόμενο χρόνο θα συνεργάζεται μαζί του και θα κάνει φωτογραφήσεις σε Ευρώπη και Αμερική.
Τέλος για το ταξίδι στην Αμερική, η Αναστασία αναφέρει ότι είναι ένα από τα ωραιότερα ταξίδια που έχει κάνει και αυτή η εμπειρία σίγουρα θα της μείνει αξέχαστη.
Παράλληλα, σήμερα το βράδυ θα διαγωνιστεί και η Σταρ Ελλάς Άννα Πρέλεβιτς για τον τίτλο της Miss Universe στο Las Vegas! Εμείς της ευχόμαστε καλή επιτυχία…


Στο κέντρο η Αναστασία Σιδηροπούλου!


Η Ελληνίδα καλλονή!

Read More

And More