Α. Σημίτη για την απόλυσή της: “Σίγουρα απολύθηκα άγαρμπα ύστερα από 12 χρόνια”

Από το Σάββατο 7 Απριλίου, η Αφροδίτη Σημίτη θα μας ταξιδεύει στον μαγικό κόσμο του ποδηλάτου, κάθε εβδομάδα, μέσα από τη νέα εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ «Ποδηλατοδράσεις».

“Η εκπομπή είχε ξεκινήσει με άλλη παρουσιάστρια, η οποία αποχώρησε για δικούς της λόγους και μου ζητήθηκε να την αντικαταστήσω στα υπόλοιπα οκτώ επεισόδια”, εξηγεί στο περιοδικό OK!“Το ποδήλατο δεν είναι μόδα, είναι ανάγκη”, αναφέρει προσθέτοντας πως οι “Ποδηλατοδράσεις” απευθύνονται σε όλους όσους θέλουν διασκεδαστική και οικολογική μετακίνηση. Η ίδια κυκλοφορεί αρκετά συχνά με το ποδήλατό της και εύχεται να το υιοθετήσουν ακόμα περισσότεροι!

Η Αφροδίτη μίλησε ακόμα και για την απόλυσή της από τον ραδιοφωνικό σταθμό Best. “Δεν ήταν οικονομικό το θέμα, αλλά λειτουργικό. Κρατάω μόνο τις καλές στιγμές. Σίγουρα απολύθηκα άγαρμπα ύστερα από δώδεκα χρόνια -το έμαθα από το γραφείο προσωπικού- ενώ θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Ας μου το έλεγαν και δεν θα καθόμουν με το ζόρι”, περιγράφει.

Όσον αφορά αν της λείπει το ραδιόφωνο, υποστηρίζει: “Φυσικά μου λείπει. Είναι περίεργο γιατί, έπειτα από είκοσι τρία χρόνια που έκαναν την ίδια εκπομπή, την ίδια ώρα, δεν ήξερα πως θα ήταν η ζωή χωρίς αυτό. Τώρα βλέπω μία άλλη πλευρά. Είμαι πιο χαλαρή. Σε τρεις μήνες ενδέχεται να πάω μόνη μου σε κάποιο σταθμό και να ζητήσω να κάνω εκπομπή για να μου περάσει!”

Διάβασε περισσότερα στο ΟΚ!

Read More

And More