Η Katy Perry βάζει για μιάμιση ώρα τις κρέμες της πριν πέσει για ύπνο! Εσύ;

Δώσε μου μισή ώρα και θα είμαι έτοιμη για να φύγω για το γραφείο! Δώσε μου 12 λεπτά (χρονομετρημένα!) για να κάνω το βραδινό μου beauty routine και να πέσω για ύπνο. Και αλήθεια, δεν νομίζω ότι χρειάζεται περισσότερο! Και στα 12 λεπτά σου βάζω και το μασάζ στο πρόσωπο που πρέπει να γίνει με την κρέμα.

Όμως, η Katy Perry έχει εντελώς διαφορετική γνώμη και αν διάβαζε τώρα αυτές τις γραμμές (έστω ότι ήξερε ελληνικά!) θα με θεωρούσε τρελή! Γιατί εκείνη, όπως δήλωσε στο WWD χρειάζεται μιάμιση ώρα για να ετοιμαστεί πριν πέσει για ύπνο. Ναι, κάθε βράδυ!

“Είμαι μανιακή με τα προϊόντα ομορφιάς! Το βραδινό μου beauty routine διαρκεί μιάμιση ώρα ακριβώς και τίποτα δεν βγαίνει εκτός προγράμματος. Από τις ελάχιστες φορές που το σπάω είναι όταν θα κοιμηθώ στο σπίτι ενός νέου αγοριού”.

Και φυσικά θα αναρωτιέσαι μα-τι-στο-καλό-κάνει και της παίρνει μιάμιση ολόκληρη ώρα! Στην ίδια συνέντευξή της η Katy Perry δήλωσε ότι χρησιμοποιεί το ντεμακιγιάζ προσώπου Shu Uemura Skin Purifier Fresh Gentle Cleansing Oil, ότι ενυδατώνει τα χείλη της με ένα scrub που περιέχει θαλασσινό αλάτι και πως ορκίζεται στην κρέμα Caudalie Beauty Elixir (στην Ελλάδα την Caudalie την βρίσκεις σε επιλεγμένα φαρμακεία).

Για το σώμα της προτιμά την κρέμα La Mer, ενώ το άρωμα που φοράει αυτή την περίοδο είναι το Killer Queen, ένα νέο δικό της άρωμα που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Αύγουστο σε συνεργασία με την Coty. Δηλαδή, αυτό…

Και τώρα η αγαπημένη μας ώρα του Poll! Αλήθεια, εσύ πόση ώρα κάνεις να ετοιμαστείς πριν πέσεις για ύνο κάθε βράδυ;

Read More

And More