Α. Σρόιτερ – Ιωάννα Μπούκη! Ο παρουσιαστής ειδήσεων γνώρισε την αγαπημένη του στη μητέρα του

Ο Αντώνης Σρόιτερ έχει απασχολήσει συχνά τις στήλες του lifestyle με τις αισθηματικές του περιπέτειες. Τώρα όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Ο άνκορμαν του δελτίου ειδήσεων του Alpha έχει κατασταλλάξει στην αγκαλιά της αισθητικού Ιωάννας Μπούκη και τα πράγματα μοιάζουν να πηγαίνουν προς… εκκλησία μεριά! Πριν από μερικές ημέρες μάλιστα τα δημοσιεύματα θέλουν τον παρουσιαστή να συστήνει την αγαπημένη του, στη μητέρα του!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Real News, ο Αντώνης Σρόιτερ φρόντισε να συστήσει την Ιωάννα στην πολυαγαπημένη μητέρα του Κωνσταντίνα. Το δημοσίευμα λέει πως όλα κύλησαν ομαλά και η μεταξύ τους σχέση προχώρησε γρήγορα από τις τυπικότητες σε πιο ουσιαστική και εγκάρδια επικοινωνία.

/

Ο γάμος που δεν θα αργήσει
Το δημοσίευμα συνεχίζει λέγοντας πως το ζευγάρι μένει το τελευταίο διάστημα μαζί. Είναι τόσο καλά μαζί, ήταν εντελώς φυσιολογικό να συγκατοικήσουν εξηγεί το φιλικό τους περιβάλλον. Είναι σαν οικογένεια μαζί. Θα γίνουν πολύ καλοί γονείς! αναφέρουν οι κοντινοί τους άνθρωποι, δίνοντας το στίγμα πως η σχέση αυτή δεν θα αργήσει να επισημοποιηθεί.

Read More

And More