Α. Σταύρου – Μ. Τουμασάτου: Πρόβες για την θεατρική τους πρεμιέρα! Backstage φωτογραφίες

Η θεατρική πρεμιέρα του Αλέξανδρου Σταύρου και της Μαριάννας Τουμασάτου πλησιάζει. Οι δυο ηθοποιοί θα συνεργαστούν ξανά στο θεατρικό σανίδι ύστερα από αρκετά χρόνια και είναι πολύ χαρούμενοι για αυτό. Θα είναι πλέον μαζί και στη δουλειά οπότε οι ώρες που θα λείπουν ο ένας από τον άλλο θα είναι λιγότερες.

Παρόλα λείπουν αρκετά και οι δύο από την κορούλα τους Χρυσιήδα. Η Μαριάννα άργησε να επιστρέψει στην δουλειά γιατί δεν άντεχε να είναι μακριά της αλλά η μικρή έχει μεγαλώσει αρκετά για να μπορεί να είναι “ανεξάρτητη”.

Το ζευγάρι περνάει το τελευταίο διάστημα τις περισσότερες ώρες του κάνοντας εντατικές πρόβες για την παράσταση “Σ’ αγαπώ αλλά…” που θα ανέβει στο θέατρο Αθηνά την ερχόμενη Παρασκευή 8 Ιουνίου. Πρόκειται για μία ξεκαρδιστική διαδραστική κωμωδία που υπογράφουν ο Γιώργος Βάλλαρης και ο Στέλιος Παπαδόπουλος.

Το θέμα που πραγματεύεται το έργο είναι οικείο σε όλους: τον γάμο και το διαζύγιο. Εκτός από την Μαριάννα και τον Αλέξανδρο πρωταγωνιστούν η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο Ιωσήφ Μαρινάκης.

Δες backstage φωτογραφίες από τις πρόβες:

Read More

And More