Α. Τότσικας: “Αν το “βραβείο” του sex symbol είναι τα λεφτά, θα το αποδεχόμουν!”

Α. Τότσικας: “Αν το “βραβείο” του sex symbol είναι τα λεφτά, θα το αποδεχόμουν!” | tlife.gr

Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ έδωσε ο Αποστόλης Τότσικας, ο οποίος μίλησε για τον “αντιεξουσιαστικό” τρόπο ζωής του, την εμπειρία του στο χώρο του θεάματος, τις αρνητικές κριτικές και την επιθυμία του να κάνει κάποια στιγμή οικογένεια.

Ο νεαρός ηθοποιός είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει να φλερτάρει με τον κίνδυνο και να αμφισητεί ότι θεωρείται δεδομένο. Σε ηλικία 24 χρόνων έπαιξε στην Επίδαυρο το ρόλο του Ορέστη στην “Ηλέκτρα” του Πίτερ Στάιν και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. “Ίσως ακούγεται επικίνδυνο, αλλά μέσα από αυτήν την εμπειρία κατάφερα το στόχο μου, να αικουστώ στο ευρύ κοινό”, είπε στο περιοδικό “ΕΓΩ!” και πρόσθεσε πως άκουσε αρκετές αρνητικές κριτικές, τις οποίες αποφάσισε να μην πάρει τοις μετρητοίς. “Ήμουν πολύ συγκεντρωμένος στο στόχο μου, αλλά υπήρξαν και κριτικές του τύπου “ποιος είναι αυτός και πως τον πήρε ο Στάιν σε αυτήν την ηλικία”. Ακόμη και οι “φίλοι” μου από το χώρο είπαν πολύ άσχημα πράγματα”, σημείωσε.

Όσον αφορά τον τίτλο του sex symbol που του έχουν δώσει πολλοί, ο Αποστόλης απάντησε ως εξής: “Αν με αυτό το “βραβείο” του sex symbol έδιναν και λεφτά, θα το αποδεχόμουν. Όλα αυτά είναι για τα μάτια του κόσμου. Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι ωραίοι, που απλώς τυχαίνει να μην κάνουν ένα επάγγελμα που έχει να κάνει με τη δημοσιότητα”.
Μιλώντας για το θέμα της πίστης και της θρησκείας, ο νεαρός ηθοποιός ανέφερε ότι η πίστη δεν έχει να κάνει με το Θεό ή τους εκπροσώπους του. “Το να βάζεις αντίτιμο για κεριά και να φοράς πανάκριβα αμφία δεν νομίζω ότι ταιριάζει με αυτό που έλεγε ο Χριστός… Αν η εκκλησία ισχυρίζεται ότι βοηθά το λαό, τότε λέει ψέματα”, τόνισε.

Για την προσωπική του ζωή και το ενδεχόμενο του γάμου, ο Αποστόλης εξομολογήθηκε πως θέλει να κάνει οικογένεια και παιδιά. “Τα λατρεύω τα παιδιά. Θέλω να κάνω οικογένεια, αλλά, προς το παρόν, τι να σου πω… Δεν ξέρω… Δεν είμαι άνθρωπος που προγραμματίζω ούτε και ανακοινώνω τέτοια πράγματα”, είπε.

Διάβασε περισσότερα στο «ΕΓΩ!» που κυκλοφορεί

READ more