Α. Βίσση: “Έχω προσωπική αντιπάθεια με τον Γιώργο Νταλάρα!”

Για την προσωπική της αντιπάθεια προς το πρόσωπο του Γιώργου Νταλάρα και τα επεισόδια που έγιναν πριν λίγο καιρό σε συναυλία του μίλησε η Άννα Βίσση.
Η γνωστή Ελληνίδα ερμηνεύτρια που υπήρξε ζευγάρι με τον Νταλάρα τη δεκαετία του ’70, αποκάλυψε πως δεν τρέφει θετικά συναισθήματα για εκείνον ξεκαθαρίζοντας ότι τον σέβεται απόλυτα ως καλλιτέχνη.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Psychologies”, η Άννα εξομολογήθηκε: “Δεν μπορώ να καταδικάσω κανενός την οργή και το τι τον έκανε να φτάσει μέχρι εκεί. Θέλω να καταλάβω γιατί έχει φτάσει κάποιος στο σημείο να πετάξει ένα γιαούρτι. Για τον Γιώργο Νταλάρα δεν μπορώ να σας απαντήσω και ξέρετε γιατί; Γιατί δεν τρέφω καλά συναισθήματα για τον Γιώργο Νταλάρα. Σε προσωπικό επίπεδο, όχι σε καλλιτεχνικό. Τον σέβομαι σαν καλλιτέχνη, αλλά έχω μια προσωπική αντιπάθεια που δεν φοβάμαι να την πω – να, την λέω σε σας τώρα για πρώτη φορά- που δεν είμαι αντικειμενική. Συγγνώμη”.

Τέλος, για τους πολιτικούς που κατά καιρούς έχουν γιαουρτωθεί, δήλωσε: “Υπάρχει αιτία, υπάρχει κάποιος λόγος, αλλά δεν ξέρω αν θα διάλεγα αυτόν τον τρόπο. Όμως δεν μπορώ να καταδικάσω κανενός την οργή και το τι τον έκανε να φτάσει μέχρι εκεί. Θέλω να καταλάβω γιατί έχει φτάσει κάποιος στο σημείο να πετάξει ένα γιαούρτι”.
Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό “Psychologies” που κυκλοφορεί!

Read More

And More