Α. Βίσση: Μίλησε για το τηλεοπτικό της reality αλλά και για τα σχόλια που ακούστηκαν!

Λίγο πριν την πρεμιέρα του τηλεοπτικού της ριάλιτι “Όσο έχω φωνή” που αφορά τις προσωπικές της στιγμές, αλλά και τις μεγάλες συναυλίες της, η Άννα Βίσση μίλησε για όλους και για όλα! Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα ποικίλα σχόλια που έχουν ακουστεί, για το αν την προβληματίζει το αν θα έχει τηλεθέαση και για τη σκηνή που φαίνεται να κλαίει.
Μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινή Μελέτη”, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ μίλησε για τα ποικίλα σχόλια που έχουν ακουστεί: “Ακόμα δεν έχω αισθανθεί τις αντιδράσεις, αλλά μάλλον κάτι άλλο περίμεναν και κάτι άλλο βλέπουν. Θα ήθελα πρώτα να ξεκινήσει, να το δει ο κόσμος και να μη βιαστούν να κρίνουν. Τώρα να πει κανείς κακία, γιατί έδειξα κάποια πράγματα από τη ζωή μου που αφορούν στη μητέρα μου ή στον πατέρα μου, εντάξει. Είναι οι άνθρωποι που με μεγάλωσαν και με βοήθησαν να είμαι αυτό που είμαι. Που με έφεραν ως εδώ, μεγάλωσα με τις αρχές τους και στο δικό τους περιβάλλον με τις αξίες τους και σε εκείνους οφείλεται ότι είμαι όποια είμαι σήμερα. Εγώ επειδή νιώθω ότι είμαι μια τραγουδίστρια, μια γυναίκα που έχει μια καριέρα σαράντα χρόνων και μέσα σε αυτή την καριέρα είναι όλα αυτά, αισθάνθηκα ότι ήθελα να τα δείξω. Με έναν τρόπο που εμένα με έκανε να αισθάνομαι καλά.

Η ίδια παραδέχτηκε ότι το γεγονός αν θα έχει τηλεθέαση είναι το τελευταίο της άγχος: “Είναι το τελευταίο μου άγχος αυτό, θα έλεγα. Όχι πως δεν με ενδιαφέρει, θα ήμουν ψεύτρα. Να το δει ο κόσμος, να πάει καλά, γιατί “παίζονται” διάφορα και με αυτό ξέρεις. Μας έχει εμπιστευτεί ένα κανάλι με τον κόσμο του και μέχρι τώρα νιώθω ότι το προβάλλουν πολύ δυνατά.”
Για την σκηνή που φαίνεται ότι κλαίει δήλωσε ότι στην ζωή της δεν κλαίει συχνά: “Όχι, μια στιγμή έκλαψα είναι η αλήθεια και ακόμα όσο το βλέπω κλαίω. Όλοι άνθρωποι είμαστε και τα ίδια πράγματα μας συγκινούν ή μας διεγείρουν στο να συγκινηθούμε, ταυτιζόμαστε.”
Ακόμη, μίλησε για το πρόβλημα της οικονομικής κρίσης: “Περνάμε πολύ δύσκολους καιρούς όλοι οι άνθρωποι. Κι εμένα με επηρεάζει αυτό ψυχολογικά, συναισθηματικά. Συμπάσχω με την πατρίδα μου. Θα ήθελα μέσα από αυτό το ριάλιτι που δεν είναι καθόλου φτιαχτό και δεν έχει γίνει κάτω από κανένα σενάριο, να αισθάνομαι καλά ακόμα και σε αυτούς τους καιρούς που ζούμε ότι δείχνω κάτι που έχει μια αλήθεια. Και ίσως να το μοιραστούν πολλοί άνθρωποι, γιατί έχω περάσει κι εγώ πολύ δύσκολες στιγμές στη ζωή μου. Είμαι μεν τυχερή, γιατί κάνω αυτό που αγαπώ, αλλά έχω περάσει και δύσκολες στιγμές τις οποίες θα τις μοιραστώ με τον κόσμο.”

Μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε πως η Άννα βρέθηκε το Σάββατο στην Κύπρο, όπου έδωσε συναυλία και αποθεώθηκε από το κοινό. Όπως διαβάσαμε στο περιοδικό “ΟΚ!” η γνωστή τραγουδίστρια έδωσε μια μοναδική unplugged συναυλία στη Λάρνακα, όπου καλωσόρισε το κοινό με το “Μεθυσμένη Πολιτεία”.

Read More

And More