Α. Βίσση: Το prive party στην Κύπρο και η δισκογραφική επιστροφή της με τον Ν. Καρβέλα!

Η Άννα Βίσση πριν από λίγες μέρες βρέθηκε στην γενέτειρά της, στην Κύπρο για να τραγουδήσει σε ένα prive party. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από μία εταιρία στην Λεμεσό και η τραγουδίστρια έδωσε για μία ακόμη φορά τον καλύτερό της εαυτό.

Στο ταξίδι την συνόδευσαν η αδερφή της και Νίκη Βίσση και η ανιψιά της Βέρα Μπούφη. Φυσικά, η Άννα βρήκε την ευκαιρία εκείνες τις μέρες να επισκεφτεί και τους γονείς της, Σοφία και Νέστορα.

Γέμισε τις μπαταρίες της και ξεκουράστηκε λίγο γιατί το είχε ανάγκη! Η Άννα πραγματοποιεί πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις στο Rex και τις τελευταίες μέρες είχε να αντιμετωπίσει κι ένα πρόβλημα υγείας. Την ταλαιπώρησε αρκετά μία βρογχίτιδα και όπως ανέφερε η ίδια ήταν η πιο δύσκολη ίωση που πέρασε ποτέ της!

Παρόλα αυτά είχε πολλούς λόγους να γίνει γρήγορα καλά αφού ετοιμάζει τα νέα της τραγούδια με τον αγαπημένο της Νίκο Καρβέλα. Η Άννα και ο Νίκος είχαν αρκετό καιρό να συνεργαστούν και αυτό ήταν κάτι που είχε λείψει πολύ στην ίδια. Για τον λόγο αυτό αντιμετωπίζει με μεγάλο ενθουσιασμό κάθε καινούριο τους κομμάτι.

Ένα από αυτά, to “Ώρα να φεύγω” το τραγούδησε στο κοινό του Rex. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά η Άννα ερμήνευσε το ίδιο τραγούδι 3 φορές το ίδιο βράδυ, αφού της το ζητούσε ο κόσμος! Μάλιστα έχει ήδη κάνει τα γυρίσματα για το video clip του.

Πάρε μία γεύση από το τραγούδι:

Read More

And More