Α. Βλοντάκης: “Αν δεν συμφωνούσε η γυναίκα μου δεν θα πήγαινα στο “Just the 2 of us”!”

“O αθλητισμός είναι υγεία, ο πρωταθλητισμός σκοτώνει”, λέει ο Αντώνης Βλοντάκης και μιλά για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει τα 26 χρόνια που ασχολείται με το πόλο. Ο γνωστός αθλητής που τραγούδησε στο “Just the 2 of us” μιλά για την εμπειρία του και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ν’ ασχοληθεί με την τηλεόραση.

Μπορεί κάποιες του αντιδράσεις στο σόου τραγουδιού να προκάλεσαν αίσθηση, ο πολίστας όμως αποκαλύπτει στο “ΕΓΩ!” ότι δεν μετάνιωσε για την συμμετοχή του και θα ξαναέκανε κάτι παρόμοιο. “Ήταν μια πρόκληση για μένα. Μου αρέσει να τσαλακώνομαι, μου αρέσει να κινούμαι σε μη στερεότυπα, να “παρεκκλίνω” από τη ζωή μου και να δοκιμάζω καινούργια πράγματα”, αναφέρει χαρακτηριστικά.
Μιλώντας για τον πρωταθλητισμό, αναφέρει πως φθάνει στο τέλος της καριέρας του. “Σιγά σιγά φτάνω στο τέλος της καριέρας μου ως αθλητής. Είμαι στα 35 μου – άντε ένα, δύο το πολύ, χρόνια ακόμα”, αναφέρει ο Αντώνης και επισημαίνει πως όλα αυτά τα χρόνια στις πισίνες μόνο δυσκολίες αντιμετώπισε. Η χειρότερη στιγμή του δε ήταν όταν έσπασε το χέρι του δεκαπέντε ημέρες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. “Ήταν 15 μέρες πριν την έναρξη των ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 2004, που η Εθνική κατέβαινε για πρώτη φορά με σημαντικές αξιώσεις να κερδίσει μετάλλιο και εγώ έσπασα το χέρι μου. Γκρεμίστηκε ο κόσμος. Τελικά έγινε ένα επιστημονικό θαύμα και κατάφερα ν’ αγωνιστώ”, σημειώνει.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο ν’ ασχοληθεί με την τηλεόραση, ο ίδιος είπε το εξής: “Δεν απορρίπτω τίποτα πια! Όσες φορές έχω πει ποτέ, το έχω λουστεί. Δεν απορρίπτω την τηλεόραση – μπορώ να πω ότι θα με ενδιέφερε κιόλας. Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον αυτός ο χώρος και αν υπήρχε ένα project που να μου ταιριάζει και να μην με προσβάλλει θα το έκανα”
Τέλος, αναφερόμενος στην οικογένειά του, ο 35χρονος πολίστας εκφράζει τον προβληματισμό του για το μέλλον και επισημαίνει πως θα ήθελε να νιώθει περισσότερη ασφάλεια για τα παιδιά του αλλά και να τους δοθούν όσες ευκαιρίες δόθηκαν σε εκείνον. “Η οικογένειά μου είναι τα θεμέλια της ζωής μου. Δεν μπορείς να παίρνεις αποφάσεις μόνος σου. Όταν έχεις οικογένεια. Αν δεν συμφωνούσε η γυναίκα μου. Δεν θα έπαιρνα μέρος στο “Just the 2 of us”!”, λέει.

Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More