Adèle Exarchopoulos: Στην Αθήνα η Ελληνίδα που έκλεψε τις εντυπώσεις στις Κάννες!

Στην Ελλάδα για την επίσημη προβολή της ταινίας που πρωταγωνιστεί “La Vie d’Adele” – που κέρδισε το Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών- βρέθηκε η Adèle Exarchopoulos. Η 19χρονη ηθοποιός έκανε την επίσημη εμφάνισή της στο Γαλλικό Ινστιτούτο για την προβολή της ταινίας που συμμετέχει και συγκέντρωσε πάνω της όλα τα φλας.

Με ένα βιογραφικό που θα ζήλευε οποιαδήποτε ηθοποιός στον κόσμο κι ας είναι μόλις 19 ετών, η Adèle είδε φέτος το αστέρι της να λάμπει πρωταγωνιστώντας στην ταινία του αλγερινής καταγωγής Γάλλου Αμπντελατίφ Κεσίς που κέρδισε το βραβείο καλύτερης ταινίας του επίσημου τμήματος του φεστιβάλ, που απονέμει η κριτική επιτροπή της Διεθνούς ομοσπονδίας Κριτικών (FIPRESCI).

Η ταινία είχε διάρκεια 3 περίπου ωρών και έχει συζητηθεί πριν καν προβληθεί αφού έχει σαν θέμα την παθιασμένη ερωτική σχέση δύο γυναικών. Η Adèle αναδείχθηκε αδιαφιλονίκητο φαβορί για το βραβείο πρώτου γυναικείου ρόλου και τους έκανε όλους να μιλούν για τη νέα μεγάλη αποκάλυψη του γαλλικού σινεμά.

Απλή και προσιτή, έχοντας στο πλευρό της την μητέρα της, η νεαρή ηθοποιός βρέθηκε στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών για την προβολή της ταινίας της, ενώ κατά τη διαμονή της, έκανε βόλτες στο κέντρο της Αθήνας, επισκέφτηκε την Ακρόπολη και φωτογραφήθηκε μπροστά στον αρχαίο βράχο.
Δες φωτογραφίες:

Έξω από το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών

Στη συνέντευξη Τύπου

Η Adèle με την μητέρα της

Η Adèle ποζάρει όλο χάρη στους Έλληνες φωτογράφους

Με τον Ορέστη Ανδρεαδάκη

Βόλτες στο κέντρο της Αθήνας

Με καπέλο που γράφει “Greece” η 19χρονη ηθοποιός

Ξενάγηση στην Ακρόπολη

Με τον Γιώργο Καμίνη

Στο Παλλάς για την τελετή λήξης του φεστιβάλ “Νύχτες πρεμιέρας”

Read More

And More