Αδέλφια Αντετοκούνμπο: Προσβλητικό «τρολάρισμα» από την Εθνική Νιγηρίας

Μια ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον προσωπικό του λογαριασμού στο Twitter προκάλεσε την οργή της εθνικής ομάδας μπάσκετ ανδρών της Νιγηρίας

O πρωταθλητής του NBA ανέβασε μια φωτογραφία μαζί με τα αδέλφια του, Θανάση, Κώστα, Άλεξ, με τη νέα εμφάνιση της εθνικής ομάδας της Ελλάδας και έγραψε: «Ευλογημένος που το κάνουμε αυτό μαζί».

«Εκπροσωπώ και τις δύο πατρίδες μου, τη Νιγηρία και την Ελλάδα. Πολλά παιδιά σε όλη την Αφρική και όλη την Ευρώπη με έχουν ως πρότυπο», είχε πει μεταξύ άλλων ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά το Game 6 των τελικών κόντρα στους Σανς το 2021.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση ενόχλησε τους Νιγηριανούς και συγκεκριμένα την εθνική ανδρών τους, οι οποίοι απάντησαν ειρωνικά στον Γιάννη.

Ανέβασαν μια φωτογραφία με ένα παιδάκι να κοιτά με απορία και στη συνέχεια έβαλαν τα στιγμιότυπα από το παιχνίδι του Προολυμπιακού τουρνουά του 2012 στο Καράκας, όπου οι Νιγηριανοί απέκλεισαν την Ελλάδα και έγραψαν: «Τυχαία βρήκαμε αυτά τα στιγμιότυπα. Η Νιγηρία νίκησε την Ελλάδα το 2012 στο Προολυμπιακό».

Δες μερικά από τα tweets με το hastag #not_my_national_team

 

Read More

And More