Aδίστακτοι ληστές με τα καλάσνικοφ βίασαν μητέρα μπροστά στα δίδυμα παιδιά της στην Γλυφάδα!

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Νέο χτύπημα των ληστών με τα καλάσνικοφ που εισβάλουν σε σπίτια την ώρα που οι οικογένειες είναι μέσα. Αυτή τη φορά η αγριότητά τους ξεπέρασε όμως κάθε προηγούμενο.

Αυτή τη φορά διάλεξαν το σπίτι μιας οικογένειας στη Γλυφάδα. Εισέβαλαν με τα υποπολυβόλα στα χέρια στις οκτώ και μισή το πρωί.

Εκείνη την ώρα όλη η οικογένεια βρισκόταν στο σπίτι. Οι δυο γονείς πάγωσαν όταν είδαν τρία καλάσνικοφ να απειλούν τους ίδιους και τα μόλις δύο ετών δίδυμα παιδιά τους.

Οι δράστες ανάγκασαν τον πατέρα να πάρει τα δύο παιδιά και να πάνε στην κρεβατοκάμαρα, εκεί τους κλείδωσαν και στη συνέχεια εξανάγκασαν τη μητέρα κακοποιώντας την άσχημα να τους παραδώσει ό,τι χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα υπήρχαν. Άρπαξαν ό,τι είχε αξία, μαζί με τα κλειδιά του πολυτελούς αυτοκινήτου του ζευγαριού και εξαφανίστηκαν.

Περισσότερες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στο newsit

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164