Άδωνις Γεωργιάδης: «Έγραψαν ότι έδερνα την Ευγενία Μανωλίδου, με φαντάζεσαι τώρα εμένα να δέρνω γυναίκα;»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Super Κατερίνα” και, εκτός από την πολιτική του καριέρα, αναφέρθηκε και στα παλαιότερα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει βιαιοπραγήσει κατά της Ευγενίας Μανωλίδου. Ακόμα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε και στην τηλεοπτική καριέρα της συζύγου του, λέγοντας πως η αποχή από την μικρή οθόνη είναι δική της επιλογή.

«Πριν από λίγο καιρό είχε γράψει ένα site ότι έδερνα την Ευγενία. Μέσα σε δυο μέρες το πήραν όλοι αυτό στο διαδίκτυο και το έκαναν viral. Mε φαντάζεσαι τώρα εμένα να δέρνω γυναίκα; Εγώ είμαι ο πιο αντίθετος στον πλανήτη σε κάτι τέτοιο. Φυσικά και κινήθηκα νομικά αλλά το διαδίκτυο έχει πολύ αργές διαδικασίες. Ευτυχώς βγήκε η Ευγενία και το ξεκαθάρισε» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Άδωνις Γεωργιάδης: Η απάντηση για την τηλεοπτική καριέρα της Ευγενίας Μανωλίδου

«Δεν απαγορεύω στην Ευγενία να κάνει κάτι. Συνεννοούμαστε μεταξύ μας και αν θέλει να κάνει κάτι τηλεοπτικό μπορεί να το κάνει. Η Ευγενία τότε μπήκε στην τηλεόραση με έναν συγκεκριμένο προσωπικό στόχο, να πάρει χρήματα για να αποπληρώσει χρέη του παρελθόντος. Έτυχε να είναι στην τελευταία εποχή της καλής εποχής της τηλεόρασης πριν τη χρεοκοπία. Δεν της άρεσε ιδιαίτερα, δεν την εξέφραζε καθόλου η τηλεόραση και δεν ήθελε να συνεχίσει.

Η “Στιγμή της Αλήθειας” ήταν πολύ δύσκολη, μετά όμως έκανε και το “Dancing with the stars”, το “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, το “MasterChef”… Για τη Στιγμή της Αλήθειας” την είχα ενθαρρύνει να το κάνει παρόλο που ήταν ένα show που δεν άντεχα να το βλέπω καθόλου. Ήταν πολύ ακραίο για τα δικά μου γούστα, ήξερα όμως ότι η Ευγενία θα τα καταφέρει και πράγματι, ήταν πολύ καλή.

Είναι εντυπωσιακό γιατί έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που η Ευγενία έχει να κάνει τηλεόραση και δεν υπάρχει χρονιά που να μην της κάνουν πρόταση. Όμως, εκείνη δε θέλει. Ασχολείται πάρα πολύ με την ελληνική αγωγή… » ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης με την Κατερίνα Καινούργιου για την τηλεοπτική καριέρα της συζύγου του.

Read More

And More