Άδωνις Γεωργιάδης – Ευγενία Μανωλίδου: Για δεύτερη φορά νονοί! [pic]

Χαμόγελα χαράς για την Ευγενία Μανωλίδου και τον Άδωνι Γεωργιάδη. Το γνωστό ζευγάρι άφησε για λίγο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Αθήνα και βρέθηκε στο νομό Μαγνησίας και στο ηρωικό Βελεστίνο για να βαφτίσουν ένα πανέμορφο κοριτσάκι.

Οι δυο τους μάλιστα έχουν μεγάλη αδυναμία στα παιδιά. Μεγαλώνουν με αγάπη και στοργή τα δύο αγόρια τους Περσέα και Αλκαίο, αλλά και τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της Ευγενίας (από τον πρώτο της γάμο) Αλέξανδρο και Θεοδώρα και δεν ξεχνούν ποτέ τα βαφτιστήρια τους. Η Ευγενία και ο Άδωνις, μάλιστα, είχαν βαφτίσει στο παρελθόν μαζί ένα κοριτσάκι και τώρα έγιναν ξανά νονοί μιας πανέμορφης μπέμπας.

Το όνομά αυτής… Σοφία – Μαρία!

“Και το όνομα αυτής Σοφία – Μαρία! Το δεύτερο πνευματικό μας κοριτσάκι που βαπτίσαμε με τον Άδωνι σήμερα στο πανέμορφο χωριό Μικρό Περιβολάκι, κοντά στο ηρωικό Βελεστίνο. Η μικρούλα μας δεν έκλαψε καθόλου, ενώ φάνηκε πως τα βαπτιστικά της ρουχαλάκια – όλα από τον οίκο @karaververis – της άρεσαν πολύ! Να μας ζήσει!”, έγραψε στο Instagram η Ευγενία Μανωλίδου και ανέβασε μια φωτογραφία αγκαλιά με την πνευματική της κορούλα!

Read More

And More