Άδωνις Γεωργιάδης για Ευγενία Μανωλίδου: «Για να μην διαβάζω ανοησίες, τα έξοδά της τα πληρώνουμε εμείς και όχι το κράτος»

Μία ανάρτηση με κοινές φωτογραφίες με τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου από το Νταβός έκανε το πρωί της Παρασκευής 20/1 ο Άδωνις Γεωργιάδης στους λογαριασμούς του στα social media.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης βρέθηκε στην Ελβετία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο μίας σειράς συναντήσεων με επιχειρηματικούς παράγοντες για τις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση και στα αρνητικά σχόλια για τη σύζυγό του, για τα έξοδα της οποίας υποστήριξαν ότι έγιναν από το κράτος.

«Η Ευγενία δεν με άφησε καθόλου αυτές τις μέρες χωρίς βοήθεια, απολύτως απαραίτητη σε αυτές τις συνθήκες! Αλλά έγινε καλή δουλειά. Επιστρέφουμε.

Υγ: για να μην διαβάζω ανοησίες πάντα τα έξοδα της Ευγενίας όταν με συνοδεύει τα πληρώνουμε εμείς και όχι το Κράτος. Συγγνώμη που το διευκρινίζω αλλά έχω βαρεθεί την τοξικότητα» έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δες την ανάρτησή του:

Read More

And More