Άδωνις Γεωργιάδης και Ευγενία Μανωλίδου σε κοινή συνέντευξη: Τα 14 χρόνια γάμου και η αντίδρασή τους σε σοκαριστικό δημοσίευμα

Ο Άδωνις Γεωργιάδης και Ευγενία Μανωλίδου παραχώρησαν μια σπάνια και άκρως προσωπική συνέντευξη στο περιοδικό YOY και τη δημοσιογράφο Τζώρτζια Συρίχα.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και η σύζυγός του μίλησαν για την ζωή τους πίσω από τις κάμερες και τον κεραυνοβόλο έρωτά τους, με τον Άδωνη Γεωργιάδη να αποκαλύπτει την πρώτη αντίδρασή τους σε σοκαριστικό δημοσίευμα για τη σχέση τους.

Κάποια στιγμή στοχοποίησαν και εσένα για κακοποιητική συμπεριφορά – μέχρι να βγεις και να το διαψεύσεις – ότι είχες δείρει την Ευγενία…

Με τρόμαξε πόσο εύκολα μπορεί να διαδοθεί μια τόσο μεγάλη ψευτιά και προς τιμήν του – Θου, Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου! – ο Βαξεβάνης βγήκε πρώτη φορά και με υποστήριξε λέγοντας «αφήστε τον Γεωργιάδη, αυτά είναι παραμύθια». Αυτό ήταν αδιανόητο, εντυπωσιάστηκα και σοκαρίστηκα μαζί, ήταν από τις πιο απίθανες αντιδράσεις εκείνου του διημέρου. Ήταν όμως και μια απόδειξη πως τα fake news μέσω διαδικτύου μπορούν να πάρουν μεγάλη έκταση εάν οι αντίπαλοί σου είναι τοξικοί, όπως οι δικοί μας.

Ποια ήταν τα πραγματικά περιστατικά… Ήμασταν με την Ευγενία σε ένα τραπέζι στην Κηφισιά με τον Αμερικανό Πρέσβη. Μου στέλνει το γραφείο τύπου μου στο WhatsΑpp ένα δημοσίευμα από ένα blog ενός πρώην Χρυσαυγίτη, που έλεγε ότι εγώ έδειρα την Ευγενία. Γελάσαμε και θυμάμαι ότι είπα στα παιδιά, «μην με απασχολείτε με αηδίες». Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα εξαπέλυε όλα τα troll του διαδικτύου, ακόμα και επίσημους λογαριασμούς του, για να υιοθετήσουν αυτό το δημοσίευμα. Για τους ανθρώπους όμως που με ξέρουν αλλά και εμένα που ξέρω τον εαυτό μου και κάτι τέτοιο είναι εντελώς ξένο, καταλαβαίνετε ότι ήταν τραγωδία. Όταν πήρε έκταση αναγκαστήκαμε με την Ευγενία να μιλήσουμε και σταμάτησε.

14 χρόνια γάμου, είναι 2 επί 7 φορές φαγούρα;

Ο γάμος είναι ένα σύνθετο πράγμα, μια μακροχρόνια σχέση που πρέπει να βρεθούν οι ισορροπίες για να συμβιώνεις με έναν άνθρωπο με τα ελαττώματά του και τα προτερήματά του. Κάθε τι μακροχρόνιο έχει δυσκολίες, αλλιώς θα το πετύχαιναν όλοι.

Μέσα στο σπίτι φωνάζεις;

Όχι. Μόνο όταν παίζω πρέφα, που είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι στα χαρτιά, φωνάζω πολύ περισσότερο από ότι στο τένις. (γέλια)

Με την Ευγενία ήταν κεραυνοβόλος ο έρωτάς σας;

Ναι ήταν κεραυνοβόλος, από τη δική μου πλευρά όμως. Σε εκείνη πήρε περισσότερο χρόνο.

Πόσο δύσκολο ήταν για σένα να ισορροπήσεις την καριέρα σου και την προσωπική σου ζωή με 4 παιδιά; Υπήρξαν στιγμές που σε έπιανε πανικός ότι δεν θα τα καταφέρεις;

Η Ευγενία Μανωλίδου απάντησε: «Πανικός όχι, δεν θα το έλεγα, προσπαθώ να ακολουθώ ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και να μην ξεφεύγω, μου δημιουργεί ασφάλεια αυτό. Υπήρχαν διλήμματα αρκετές φορές, στα οποία πάντα υπερίσχυε η ανάγκη για την ψυχική ισορροπία των παιδιών μου και όχι η προσωπική μου επαγγελματική εξέλιξη».

Read More

And More