Άδωνις Γεωργιάδης κατά Λάκη Λαζόπουλου: “Θεωρώ ότι αυτός ο άνθρωπος έχει κάνει μεγάλη ζημιά σε πολύ κόσμο”

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο περιοδικό ΟΚ! και τη Σοφία Τουντούρη. Μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ρωτήθηκε για τη σάτιρα και τον Λάκη Λαζόπουλο, για τον οποίο ανέφερε ανοιχτά ότι “έχει κάνει πολύ μεγάλη ζημιά στην Ελλάδα και σε πολύ κόσμο, που δεν είχε τη δύναμη να αμυνθεί”.

Διάβασε το σχετικό απόσπασμα:

Όταν σας σατιρίζουν (το Luben, οι Ράδιο Αρβύλα) πώς αντιδράτε; Κάποιες φορές ανεβάζετε αποσπάσματα και στους λογαριασμούς στα social media και φαίνεται να το απολαμβάνετε.

Όταν αποφασίζεις να είσαι δημόσιο πρόσωπο, θα σε σατιρίζουν. Αν είσαι και συχνά στα media, όπως εγώ, σε σατιρίζουν ακόμη περισσότερο. Δεν είναι πάντοτε δίκαιη η σάτιρα αλλά είναι απολαυστική.

Υπάρχουν όρια στον δημόσιο σχολιασμό, στη σάτιρα;

Αν κάποιος κάνει χιούμορ, δεν πρέπει να προσβάλλει ευαίσθητες χορδές του ανθρώπου που σατιρίζει. Είναι αλήθεια πως τα όρια είναι δυσδιάκριτα. Να σας φέρω ένα παράδειγμα. Από τη σάτιρα όλων αυτών των ετών, που νομίζω ότι έχω δεχτεί από όλους, η μόνη που με έχει ενοχλήσει στα αλήθεια ήταν του Λαζόπουλου: ήταν χυδαία και ξεπερνούσε όλα τα όρια.

Μιλήσατε ποτέ μαζί του για αυτό;

Όχι και ούτε θέλω να μιλήσω ποτέ. Θεωρώ ότι αυτός ο άνθρωπος έχει κάνει μεγάλη ζημιά στην Ελλάδα και σε πολύ κόσμο που δεν είχε τη δύναμη να αμυνθεί.

 

Read More

And More