Άφαντος ο Μιχάλης Λιάπης – Τον ψάχνουν όλοι στην Αθήνα

Φήμες θέλουν τον πρώην υπουργό Μεταφορών Μιχάλη Λιάπη να επιστρέφει σήμερα από τις πολυτελείς 9ήμερες διακοπές του στην Κουάλα Λουμπούρ.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο Μιχάλης Λιάπης ήταν στην πτήση 201 της Qatar Airways μέσω Ντόχα που προσγειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ωστόσο, αν και μία επιβάτης της συγκεκριμένης πτήσης ισχυρίστηκε ότι τον είδε στο αεροπλάνο, ο πρώην υπουργός είναι άφαντος στο αεροδρόμιο! Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη τρεις προγραμματισμένες πτήσεις, σε κάποια από τις οποίες αναμένεται να είναι ο Μιχάλης Λιάπης.
Σημειώνεται ότι αν και ήταν προγραμματισμένο νε επιστρέψει στις 2 Ιανουαρίου, ο πρώην υπουργός γυρνάει νωρίτερα στα πάτρια εδάφη μιας και τη Δευτέρα στις 30 Δεκεμβρίου είναι η δίκη του για την υπόθεση με τις πλαστές πινακίδες και το ανασφάλιστο τζιπ.
Υπενθύμιζεται ότι ο Μιχάλης Λιάπης παρά το σάλο που προκλήθηκε δε φαίνεται να πτοήθηκε καθόλου… Πέρασε τις διακοπές των Χριστουγέννων στη πρωτεύουσα της Μαλαισίας, μαζί με εκλεκτή συντροφιά. Διέμεινε στο χλιδάτο Sheraton Imperial και απόλαυσε τις ανέσεις του ξενοδοχείου.

Read More

And More