Αφίξεις και αποχώρησεις στο “Πίσω στο σπίτι” !

Μπορεί η φετινή τηλεοπτική χρονιά ακόμα να μην έχει τελειώσει, όμως, ήδη τα κανάλια έχουν αρχίσει δειλά – δειλά (λόγω κρίσης βεβαίως-βεβαίως…) να κάνουν κάποια πρώτα πλάνα για του χρόνου. Ετσι ανάμεσα στους αρχικούς σχεδιασμούς που κάνουν και οι τηλε-άνθρωποι του Mega, είναι να έχουν στο πρόγραμμά τους και για δεύτερη τηλεοπτική χρονιά το “Πίσω στο σπίτι”.

Βλέπετε, η οικογενειακή σειρά της Ρένας Ρίγγα τα… σπάει στους πίνακες τηλεθέασης, οπότε και έχει ανάψει για εκείνη το πράσινο φως για του χρόνου. Ενόψει ,λοιπόν, νέας χρονιάς έχουν αρχίσει και οι… προσθαφαιρέσεις στο καστ, προκειμένου να ανανεωθεί η σειρά και να παρουσιάσει μία φρέσκια εικόνα.

Απ ΄ότι ,λοιπόν, μαθαίνω, πιθανότατα μόνιμα στο “Πίσω στο σπίτι”, πρόκειται να ενταχθούν η Ελένη Κρίτα και ο Γρηγόρης Ορφανουδάκης ! Ναι, η απολαυστική… “συμπεθέρα” του “Παρά Πέντε”, επιστρέφει και πάλι δριμύτερη μπροστά από τις κάμερες.

Πιο συγκεκριμένα; Και η Ελένη Κρίτα, αλλά και ο Γρηγόρης Ορφανουδάκης, θα εμφανιστούν απόψε εκτάκτως στην σειρά του Μεγάλου Καναλιού, όπου και θα υποδυθούν τους γονείς της “Αννας” από την Κρήτη. Και επειδή λέει η χημεία τους με όλο το υπόλοιπο καστ κατά την διάρκεια των φετινών γυρισμάτων ήταν καταπληκτική, οι συντελεστές της παραγωγής θέλουν τους δύο ηθοποιούς να τους εντάξουν μόνιμα στο καστ, για τα επεισόδια που θα δούμε να κάνουν πρεμιέρα στους δέκτες μας από τον ερχόμενο Οκτώβρη – Νοέμβρη.

Οσο για το ποια είναι η αποχώρηση ; Δυστυχώς από την σειρά φεύγει η… “υπηρέτρια” Ζώγια Σεβαστιανού, η οποία υποτίθεται πως μετακομίζει στο Λονδίνο, όπου και σπουδάζει η κόρη της !

Read More

And More