“Αφήστε με να βγω από το φέρετρο!” – Απίστευτη ιστορία 17χρονης που την έθαψαν ζωντανή

Μια απίστευτη ιστορία φέρνει στο φως της δημοσιότητας το νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε και αποκαλύπτει πραγματικά γεγονότα με ανθρώπους που τους έθαψαν ζωντανούς. Ιδιαίτερα συγκλονιστική είναι η ιστορία της 17χρονης Μαρίας που το 1871 προσβλήθηκε από χολέρα.
Η νεαρή κοπέλα βρισκόταν στην Ινδία και αρρώστησε βαριά. Η ίδια υπέφερε για αρκετές ώρες από πόνους και κράμπες στο στομάχι και ο σφυγμός της ήταν πολύ αδύναμος. Λίγες ώρες αργότερα ο γιατρός διέγνωσε τον θάνατό της και η κοπέλα θάφτηκε λίγο αργότερα στο Κοιμητήριο της Calcutta.
Αξίζει να αναφέρουμε πως η ταφή της έγινε πολύ γρήγορα κάτι που ήταν συνηθισμένο εκείνη την περίοδο για τους ανθρώπους που είχαν προσβληθεί από τη χολέρα, για να μην εξαπλωθεί η ασθένεια. Όπως όλα δείχνουν, όμως η νεαρή κοπέλα είχε χάσει μόνο της αισθήσεις της και δεν είχε πεθάνει όταν την έβαλαν στο φέρετρο.

Δέκα χρόνια μετά το θάνατό της, όταν άνοιξαν τον τάφο της για να θάψουν το πτώμα του θείου της, οι συγγενείς της αντίκρισαν ένα σοκαριστικό θέαμα. Το καπάκι από το φέρετρο ήταν ανοιχτό και ο μισός σκελετός της κοπέλας ήταν έξω από αυτό, το ίδιο και το μισό κρανίο της. Ακόμη τα δάχτυλα της ήταν λυγισμένα σαν να προσπαθούσε να κρατήσει κάτι και τα ρούχα της σκισμένα στην προσπάθειά της να βγει από το φέρετρο. Όλα αυτά έκαναν τους ανθρώπους ου ερεύνησαν την υπόθεση να καταλάβουν πως η ίδια η κοπέλα είχε χάσει τις αισθήσεις της όταν την έθαψαν αλλά ήταν ακόμη ζωντανή και προσπάθησε να βγει από το φέρετρο!

Read More

And More