Αφροδίτη Γεροκωνσταντή: Τα υβριστικά μηνύματα που δέχεται μετά το Big Brother και το όνειρο για έναν ρόλο στο θέατρο

“Νιώθω καλύτερα Που είμαι έξω. Νομίζω ότι έχω να κάνω περισσότερα πράγματα και να μη με ταυτίζουν μόνο με το σπίτι του “Μεγάλου αδερφού”  γιατί νομίζουν όλοι ότι απλά είμαι μια κοπέλα που ενθαρρύνω ανθρώπους να είναι χοντροί αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, όπως και να είσα锨δηλώνει η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το Big Brother.

H ίδια μάλιστα αναφέρει ότι ονειρεύεται έναν ρόλο στην τηλεόραση ή το θέατρο όταν τα πράγματα αρχίζουν να καλυτερεύουν γιατί λόγω κορονοϊού τώρα είναι λίγο δύσκολο.

“Λόγω του ότι τα θέατρα είναι κλειστά, θα περιμένω να καλυτερέψει η κατάσταση με την πανδημία, ώστε να έχω προτάσεις και δουλειές, γιατί θέλω πολύ να δουλέψω για να επιβιώσω. Στην τηλεόραση τώρα είναι δύσκολα, γιατί είμαστε στα μέσα της σεζόν και οι δουλειές έχουν κλείσει” προσθέτει.

Τέλος, η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή τα σχόλια που δέχεται στα social media τώρα που έχει αποχωρήσει από το σπίτι του Big Brother.

“Mε βρίζουν στα social για το παιχνίδι. Μου λένε “δε φτάνει που είσαι χοντρή, είσαι και σκατόψυχη” Μου εύχονται να πάθω καρκίνο, μου λένε ότι δε θα πετύχω πουθενά, μου λένε να ντρέπονται οι γονείς μου, ενώ έχω χάσει τον πατέρα μου και ότι η γύμνια μου είναι αντιαισθητική”

Read More

And More