Αφροδίτη Γραμμέλη: Απαντά για τη λιποθυμία στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Η Αφροδίτη Γραμμέλη μίλησε στο περιοδικό OK και τον δημοσιογράφο, Μιχάλη Ροδόπουλο για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και τις έντονες στιγμές της ζωής της.

Η γνωστή δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε πρώτη φορά στο συμβάν στο πλατό της Φαίης Σκορδά, όταν την περσινή σεζόν της συνεργασίας τους, η ίδια λιποθύμησε on air στο τραπέζι της εκπομπής. 

«Μετά από κάτι πολύ έντονο και σοβαρό που είχε συμβεί στην οικογένειά μου, όλοι οι συνεργάτες μου, ήδη από το διαφημιστικό διάλειμμα, με συμβούλευαν να αποχωρήσω από το πλατό. Δεν τους άκουσα, υπερτίμησα τις δυνάμεις μου και σωματικά και ψυχολογικά. Είχα αρχίσει να μην αισθάνομαι τα άκρα μου, να μου τελειώνει το οξυγόνο, βίωνα και μια πολύ έντονη κρίση πανικού. Δεν θυμάμαι καθόλου το ασθενοφόρο», περιγράφει η Αφροδίτη Γραμμέλη. 

«Όταν μετά ξύπνησα στο νοσοκομείο, αποφάσισα ότι δεν θα αφήσω ξανά τον εαυτό μου να πιεστεί τόσο πολύ και θα τον προστατεύω λίγο περισσότερο, γιατί έχω και μια ευθύνη απέναντι στο παιδί μου. Μου πήρε πάρα πολλές μέρες μετά να βρω τη δύναμη να δω αυτή την εικόνα. Και αν με στενοχώρησε κάτι, είναι που την είδε το παιδί μου και οι δικοί μου άνθρωποι», πρόσθεσε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Για τα μηνύματα και την υποστήριξη που έλαβε: «Ήταν πρωτοφανές αυτό που εισέπραξα σε αγάπη και ανθρωπιά. Δεν θα σου κρύψω ότι ένας άνθρωπος που ήταν και είναι δίπλα μου σε βαθμό απεριόριστο είναι η Άλκηστις Μαραγκουδάκη – μου στάθηκε όπως κανείς άλλος, ήταν απίστευτο το νοιάξιμο, η στήριξη και η αγάπη της», είπε στο περιοδικό OK η Αφροδίτη Γραμμέλη. 

Read More

And More