Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Αν είχα απέναντί μου τη Δανάη Μπάρκα θα της έλεγα να κάνει εξετάσεις»

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου μετά τα σχόλια κατά της Δανάης Μπάρκα για το σώμα της, «ξαναχτυπά» με νέες δηλώσεις μέσα από το Status fm.

«Να ζητήσω συγνώμη γιατί; Αν είχα απέναντί μου τη Δανάη Μπάρκα θα της έλεγα να ακολουθήσει τις συμβουλές του γιατρού της και να κάνει εξετάσεις. Τώρα, αν μου απαντούσε ότι έχει κάνει εξετάσεις και είναι καλές, που πολύ αμφιβάλλω, μπορούμε να το δούμε, γιατί δεν ξέρω με αυτά τα κιλά πώς μπορεί να είναι καλές. Άλλωστε όπως δήλωσε και η ίδια δεν την ενόχλησε η ανάρτηση μου, συνεπώς γιατί να ζητήσω συγνώμη;», ανέφερε μιλώντας στο Status fm.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει ξεσπάσει όλος αυτός ο σάλος επειδή έχω μάθει να μη βαφτίζω το κρέας ψάρι. Δεν ήταν Body Shaming. Χαίρομαι που έγινε όλο αυτό γιατί έτσι δόθηκε φωνή σε ανθρώπους που πάσχουν από παχυσαρκία και άνοιξε μια τεράστια συζήτηση για την υγεία», υπογράμμισε η κ. Λατινοπούλου, στέλνοντας τα περαστικά της στη Δανάη Μπάρκα, η οποία νοσεί με κορονοϊό.

Τέλος η Αφροδίτη Λατινοπούλου είπε ότι κατά το παρελθόν την έχει γοητεύσει υπέρβαρος άνδρας, ο όποιος την προσέγγισε πολύ όμορφα και υπογράμμισε ότι αν ήταν μαζί σίγουρα θα τον προέτρεπε να χάσει άμεσα κιλά γιατί αυτό είναι αγάπη.

Δες επίσης

Δανάη Μπάρκα: Η απάντηση στην Αφροδίτη Λατινοπούλου – «Με αυτό το σώμα έχω ερωτευθεί και με έχουν ερωτευθεί»

Read More

And More