Αφροδίτη Λιάντου: Η ηθοποιός από τη “Γη της Ελιάς” είναι ερωτευμένη – Αυτός είναι ο σύντροφός της

Η Αφροδίτη Λιάντου τα τελευταία χρόνια έχει ξεχωρίσει μέσα από τις πρώτες της δουλειές, οι οποίες κυρίως σχετίζονται με το τραγούδι. Η κούκλα κόρη της Εβελίνα Παπούλια φέτος έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, μέσα από το Mega και τη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου.

Η Γη της Ελιάς έκανε το βράδυ της Τετάρτης πρεμιέρα στο νέο πρόγραμμα του σταθμού, με την Αφροδίτη Λιάντου να διανύει μια ιδιαίτερη περίοδο, τόσο για την προσωπική, όσο και για την επαγγελματική της ζωή. Μέσω instagram μάλιστα η Αφροδίτη, μας αποκάλυψε τον άνδρα ο οποίος της έχει κλέψει την καρδιά.

Η νεαρή πρωταγωνίστρια της σειράς του Mega είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Μαλτέζο ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά με τον χώρο της εστίασης. Η σχέση του ζευγαριού μάλιστα μετρά πάνω από ένα χρόνο. Το περσινό καλοκαίρι, ο Γιώργος και η Αφροδίτη είχαν απολαύσει μαζί τις διακοπές τους στο Πόρτο Χέλι, ενώ φέτος οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, άφησαν ελάχιστο χρόνο για το κοινό τους καλοκαίρι.

Το νεαρό ζευγάρι, όλο αυτό το διάστημα απέφευγε τις κοινές φωτογραφίες αλλά και τις εκδηλώσεις θαυμασμού στα social media. Η αποκάλυψη ωστόσο ήρθε από τον προσωπικό λογαριασμό της Αφροδίτης Λιάντου, η οποία και δημοσίευσε για πρώτη φωτογραφία με τον αγαπημένο της. 

Δες παρακάτω φωτογραφικό υλικό από τη σχέση του ζευγαριού…

Read More

And More