Αφροδίτη Σκαφίδα: Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποβολή της από το Survivor All Star

Στην Ελλάδα επέστρεψε πριν λίγη ώρα η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Η αθλήτρια που συμμετείχε στο Survivor All Star, αποβλήθηκε από το ριάλιτι επιβίωσης καθώς όπως ανακοίνωσε ο Ατζούν Ιλιτζαλί στο τελευταίο επεισόδιο, παραβίασε τον κανόνα της επικοινωνίας με τους ντόπιους του νησιού προκειμένου να της προμηθεύσουν φαγητό.

«Το θέμα μας απόψε είναι η Αφροδίτη, που ξέρετε ότι είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος για μένα. Είναι καλή μου φίλη, περνάμε τόσες όμορφες στιγμές μαζί, ακόμα και στη θερινή μου κατοικία στο Τσεσμέ. Αλλά όταν πρόκειται για το Survivor δεν θα κάνω ποτέ εξαιρέσεις. Για μένα όλοι οι παίκτες είναι ίδιοι και παλεύουν για να γίνει το Survivor αυτής της χρονιάς. H απόφαση μας είναι ότι η Αφροδίτη δεν μπορεί να συνεχίσει στο Survivor πια» είχε πει χαρακτηριστικά ο Τούρκος παραγωγός για την απόφαση να αποβληθεί από το παιχνίδι η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, επέστρεψε σήμερα στη χώρα μας και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η ίδια, δεν έκανε δηλώσεις στις κάμερες που βρίσκονταν εκεί ενώ οδηγήθηκε γρήγορα από τους άντρες της παραγωγής στα μαύρα χαρακτηριστικά βαν.

Δες παρακάτω φωτογραφίες από την άφιξή της.

Φωτογραφίες: NDP/Ανδρέας Νικολαρέας

Read More

And More