Αφροδίτη Σκαφίδα: Οι αναρτήσεις της δυναμικής αθλήτριας μετά το τέλος του Survivor!

Ο φετινός κύκλος του Survivor ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες με δύο τελικούς, ένα για την Ελλάδα την Κυριακή 30 Ιουνίου και έναν για την Τουρκία την επόμενη ημέρα. Στον τελικό του ελληνικού Survivor η Δήμητρα Βαμβακούση, ο Νίκος Κοσμάς και η Αφροδίτη Σκαφίδα διεκδίκησαν τη θέση του δεύτερου φιναλίστ δίπλα στην Κατερίνα Δαλάκα. Τελικά τη θέση αυτή κέρδισε η Δήμητρα Βαμβακούση που αναμετρήθηκε με την Κατερίνα Δαλάκα για το έπαθλο του Survivor. Με βάση την ψηφοφορία του κοινού, νικήτρια του Survivor 2019 αναδείχτηκε η Κατερίνα Δαλάκα.

Λίγες ημέρες μετά το τέλος του Survivor, η Αφροδίτη Σκαφίδα, που απέδειξε ότι ήταν μια από τις πιο δυναμικές Ελληνίδες παίκτριες, θέλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram να ευχαριστήσει όσους την στήριξαν κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης στέλνοντας το δικό της ξεχωριστό μήνυμα. Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία της από το Survivor και σημείωσε: “Ένα ευχαριστώ δεν είναι αρκετό όταν όμως λέγεται μέσα από την ψυχή αποκτά άλλο νόημα και έχει άλλη αξία. Ο αγώνας του survivor μπορεί να τελείωσε ο αγώνας όμως της ζωής σήμερα ξεκινά… Σας θέλω όλους δίπλα μου για να ανέβουμε κι αυτό το σκαλοπάτι.σας ευχαριστώ πολύ για την στήριξη σας”.

Σε επόμενη ανάρτησή της, η δυναμική αθλήτρια μοιράστηκε μια ακόμη φωτογραφία από την συμμετοχή της στο Survivor και έγραψε: “Όλα τα ταξίδια έχουν μυστικούς προορισμούς τους οποίους ο ταξιδιώτης δεν γνωρίζει”.

Η Αφροδίτη επέστρεψε στην Ελλάδα με τις καλύτερες αναμνήσεις από τον Άγιο Δομίνικο.

Read More

And More