Αφροδίτη Σταθοκωστοπούλου: Γάμος αλά Clooney – Alamuddin για την αδερφή του συντρόφου της Καινούργιου!

Ένας παραμυθένιος γάμος πρόκειται να τελεστεί το ερχόμενο Σάββατο, στον Άγιο Γεώργιο της Βενετίας. Πρόκειται για την κόρη του επιχειρηματία Βλάση Σταθοκωστόπουλου, Αφροδίτη και τον εφοπλιστή Νίκο Μπάκο, γιο του Δημήτρη Μπάκου και συνιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης που σχεδίασαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στη γειτονική χώρα και να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με τη Real Life, έχει κλείσει για τους καλεσμένους του 24 δωμάτια του επτάστερου “Aman Canal Grande”, του ξενοδοχείου που φιλοξένησε το γαμήλιο πάρτι του George Clooney και της Amal Alamudin, ένα χρόνο πριν.

To ζευγάρι πρόκειται να φτάσει με γόνδολες στο ναό του Αγίου Γεωργίου και κουμπάρα θα είναι η Άντζυ Πανούση. Eκτός από τη δεξίωση που θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο, ετοιμάζονται μπάτσελορ πάρτι σε κλαμπ καθώς και after – wedding party. Φυσικά όλη την οργάνωση του γάμου, έχει αναλάβει η μέλλουσα νύφη Αφροδίτη, η οποία εργάζεται στο τμήμα μάρκετινγ του ομίλου και που είναι απόλυτα εξοικειωμένη με την διοργάνωση event.

Aυτό που μένει τώρα να δούμε, είναι αν θα δώσει το παρών στον γάμο η Κατερίνα Καινούργιου, σύντροφος του αδερφού της Αφροδίτης, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου αφού ψίθυροι θέλουν να μην βρίσκεται η σχέση τους στα καλύτερά της.

Read More

And More