After Sales Service! Μια σχέση εμπιστοσύνης που κρατάει μια ζωή…

Δεν φτάνει να ξέρεις πως το αυτοκίνητό σου είναι αξιόπιστο και εξυπηρετικό. Θέλεις να γνωρίζεις πως υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που μπορούν να σε βοηθήσουν σε οτιδήποτε προκύψει…

Η σχέση εμπιστοσύνης που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στη μάρκα και τους αγοραστές της, ενδυναμώνεται κάθε φορά που οι πελάτες αναζητούν υψηλής ποιότητας συντήρηση για το αγαπημένο τους αυτοκίνητο. Η Mercedes-Benz με τα Πακέτα Service κάνει την επίσκεψη στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο εύκολη υπόθεση και την τιμολόγηση την πλέον διαφανή διαδικασία. Ο πελάτης γνωρίζει από πριν τι θα πληρώσει, ενώ απολαμβάνει εκπτώσεις για ανταλλακτικά και εργασίες που ενδέχεται να προκύψουν από τους προσφερόμενους ελέγχους.

Σε αυτό το πλαίσιο προσφέρει:

1. Δωρεάν Οπτικό Έλεγχο Οχήματος

Ο Δωρεάν Οπτικός Έλεγχος προσφέρεται για όλα τα επιβατικά οχήματα, τα smart και τα επαγγελματικά οχήματα έως 3,5 τόνους και έχει σα σκοπό την εξασφάλιση της καλής και ασφαλούς λειτουργίας του οχήματος. Προσφέρεται επιπλέον έκπτωση 10% σε εργασίες (εργασία και ανταλλακτικά) που ενδέχεται να προκύψουν από τον έλεγχο αυτό.

2. Προέλεγχο ΚΤΕΟ

O Προέλεγχος ΚΤΕΟ προσφέρεται σε μία ιδιαίτερα ελκυστική τιμή με σκοπό το όχημα να ”περάσει” χωρίς πρόβλημα τον έλεγχο ΚΤΕΟ, ο οποίος ακολουθεί. Το κόστος αυτού του Προελέγχου συμψηφίζεται στο λογαριασμό, στην περίπτωση που προκύψουν επισκευές οι οποίες πρέπει να πραγματοποιηθούν. Συμπληρωματικά, οι επισκευές αυτές προσφέρονται με έκπτωση 10% στα ανταλλακτικά και την εργασία. Αφορά σε όλα τα επιβατικά οχήματα, τα smart και τα επαγγελματικά οχήματα έως 3,5 τόνους.

3. Πακέτα Service

Περιλαμβάνουν καθορισμένο σύνολο ανταλλακτικών και εργασιών τα οποία προσφέρονται σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές από τους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές Mercedes-Benz. Τα διαθέσιμα πακέτα αφορούν προς το παρόν σε συγκεκριμένους τύπους των μοντέλων A-Class, B-Class, C-Class, E-Class.


Mercedes-Benz Ελλάς, Θηβαΐδος 20, 145 64 Ν. Κηφισιά
Mercedes-Benz – a Daimler brand

Αναλυτικές πληροφορίες για τα πακέτα θα βρείτε στο site: www.mercedes-benz.gr/servicepackages

Read More

And More