Αγανακτισμενοι: Πιστοί στο ραντεβού τους στο Σύνταγμα για 5η Κυριακή!

Δεν το βάζουν κάτω και κλιμακώνουν την κινητοποίησή τους για την ημέρα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου.

Για 5η συνεχόμενη Κυριακή οι Αγανακτισμένοι σχεδιάζουν να πλημμυρίσουν και πάλι το Σύνταγμα, δίνοντας το καθιερωμένο απογευματινό ραντεβού μπροστά απο τη Βουλή.

Οι Αγανακτισμένοι μέσω του ψηφίσματος της λαϊκής συνέλευσης καλούν όλους τους πολίτες σε μαζική κινητοποίηση στις 28 και 29 Ιουνίου ενώ απευθύνουν κάλεσμα για συγκέντρωση μπροστά απο τη Βουλή την Τετάρτη, ημέρα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.

“Εδώ κι ένα μήνα, έχουμε κατακλύσει τις πλατείες όλης της χώρας διεκδικώντας να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας. Στις 28-29/6, ο αγώνας μας φτάνει σε σημείο καμπής. Η κυβέρνηση της μηδενικής κοινωνικής νομιμοποίησης επιχειρεί την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου. Αυτό το σχέδιο δεν πρέπει να περάσει. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τη λεηλασία του κοινωνικού πλούτου, δεν πρόκειται να ανεχτούμε την εξαθλίωση των πολλών για να την εξασφάλιση των κερδών των λίγων. Οι επικοινωνιακοί ελιγμοί, οι κάλπικοι ανασχηματισμοί και οι εκβιασμοί κυβέρνησης, ΔΝΤ, ΕΕ, δεν μάς ξεγελάνε. Τώρα πια ξέρουμε ότι το δίλημμα δεν είναι Μνημόνια ή χρεοκοπία γιατί τα Μνημόνια οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στη χρεοκοπία της κοινωνίας” αναφέρεται στο ψήφισμά τους.

Read More

And More