Αγαπάτε “Φώτη και Μαρία” ; Απόδειξη !

Η αλήθεια είναι πως τους αρέσουν οι… τρέλες ! Η αλήθεια είναι πως ανήκουν στην κατηγορία εκείνη των τηλε-ανθρώπων που έχουν προσπαθήσει ότι κι αν κάνουν στην τηλεόραση να το κάνουν με τρέλα, κέφι και φαντασία…. Με φαντασία που συνήθως λείπει τόσο πολύ από την ελληνική tv !

Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Μαρία Μπακοδήμου, για την Μαρία Μπακοδήμου και τον Φώτη Σεργουλόπουλο που για ακόμα μία φορά αποφάσισαν να πρωτοτυπήσουν ! Αποτέλεσμα; Ενόψει νέας τηλεοπτικής χρονιάς, αποφάσισαν να διοργανώσουν ένα… “πάρτι” και να καλέσουν σε αυτό, όλους τους φανατικούς φίλους τους !

Τι ; Αν σας κάνω πλάκα; Καθόλου… Ο Φώτης και η Μαρία κάνουν ένα… open party και περιμένουν όλους όσους τους αγαπούν να βρεθούν δίπλα τους, έτσι ώστε όλοι μαζί να χορέψουν, να τραγουδήσουν και να διασκεδάσουν με την καρδιά τους !

Και για να ακριβολογώ, το γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο μέσα από το twitter του, προσκαλεί όσους τους φίλους του, να βρεθούν στα γυρίσματα που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες για τους ολοκαίνουργιους τίτλους αρχής του “Φώτης και Μαρία : Live”.

Οι τίτλοι αρχής της εκπομπής θα θυμίζουν φέτος ένα θεότρελο πάρτι και έτσι τα παιδιά είπαν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και αυτό το πάρτι να το κάνουν κανονικά πράξη, έχοντας στο πλευρό τους τους πολυαγαπημένους τους τηλεθεατές έτσι ώστε να γίνει μεγάλο… μπατακλάν !

Οσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους τηλεφωνόντας στο Star, καθημερινά από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι και τις 3.00 μ.μ.

Read More

And More