Αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά!

Χαρμόσυνα είναι τα τελευταία νέα για τον Βασίλη Δήμα. Ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός έγινε πατέρας για δεύτερη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η σύζυγός του, Θάλεια-Άννα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι κι έτσι η οικογενειακή τους ευτυχία ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Το ζευγάρι έχει ακόμα έναν γιο, τον Οδυσσέα, που είναι σήμερα τριών ετών και ο οποίος χάρηκε πολύ με την έλευση του νέου μέλους στο σπίτι.

Μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, ο ευτυχής μπαμπάς είπε χαρακτηριστικά: “Γεννήθηκε τρία κιλά και 100 γραμμάρια. Το καλοκαίρι θα τον βαφτίσουμε, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα τι όνομα θα του δώσουμε”.

Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρθηκε με πολύ τρυφερά λόγια στην οικογένειά του και την γυναίκα της ζωής του: “Τα παιδιά είναι το ομορφότερο δώρο, γιατί σε μαθαίνουν τι σημαίνει το ρήμα “αγαπώ” και το ρήμα “δίνω”. Είναι μαγικό να μεγαλώνεις παιδιά, γιατί είναι ευθύνη. Η γυναίκα μου είναι πανέμορφη, αλλά είμαι ερωτευμένος με τον χαρακτήρα της. Με υπομένει και με στηρίζει, και έχουμε ισορροπία στη σχέση μας και την οικογένειά μας χάρη σ’ εκείνη, κάτι που είναι δύσκολο, λόγω της δουλειάς μου. Είναι βράχος δίπλα μου”.

Read More

And More