Αγγέλα Σιδηροπούλου: Η κόρη της της πρώην υφυπουργού Κατερίνας Παπακώστα διαγωνίστηκε στο “Final Four”! [video]

Μία έκπληξη επιφύλασσε το κοινό το δεύτερο live του «The Final Four», που προβλήθηκε μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, το βράδυ της Κυριακής. Ο λόγος; Μια από τις διαγωνιζόμενες ήταν η κόρη της πρώην υφυπουργού Κατερίνας Παπακώστα.

Η Αγγέλα Σιδηροπούλου ανέβηκε στη σκηνή του μουσικού σόου και ερμήνευσε το “Δεν μιλώ για μια νύχτα εγώ” της Ελευθερίας Αρβανιτάκη εντυπωσιάζοντας τους κριτές με την φωνή και την σκηνική παρουσία της. Ωστόσο δεν προτιμήθηκε από το κοινό κι έτσι αποχώρησε.

https://www.youtube.com/watch?v=o0DY0KYKI5I

Η εντυπωσιακή Αγγέλα είναι 28 ετών, όμορφη, μελαχρινή και παρά το γεγονός ότι η μητέρα της είναι πολιτικός και ο πατέρας της αξιωματικός του ελληνικού Στρατού, η ίδια έχει αποφασίσει να ακολουθήσει τον χώρο του θεάματος και πιο συγκεκριμένα της υποκριτικής και του τραγουδιού.

Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Αρμένη, στο πλευρό του οποίου έκανε το ντεμπούτο της στο θέατρο, ενώ έχει εμφανιστεί και στη μεγάλη οθόνη, στην ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου «Η κόρη του Ρέμπραντ», στην ταινία «Νίκος Καζαντζάκης» του Γιάννη Σμαραγδή και έχει κάνει και το πέρασμά της από την τηλεόραση ως guest στο πετυχημένο σίριαλ «Οι συμμαθητές». Η πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα της, όμως, για την οποία εισέπραξε και την αποδοχή του κοινού και των κριτικών, ήταν η παρουσία της στην «Evita» που ανέβηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Η Κατερίνα Παπακώστα είναι πολύ δεμένη με την κόρη της, ενώ η εντυπωσιακή Αγγέλα, σε παλαιότερη συνέντευξή της έχει δηλώσει ότι η σχέση με την μητέρα της είναι περισσότερη φιλική παρά αυτή η κλασική της μητέρας-κόρης.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164