Site icon TLIFE

Αγγελική Δαλιάνη: Chic εμφάνιση με τον σύζυγό της σε βραδινή έξοδο!

Μπορεί το φορτωμένο τηλεοπτικά και θεατρικά πρόγραμμά τους να μην τους επιτρέπει πολλές κοινές κοσμικές; Εμφανίσεις, η αλήθεια είναι όμως ότι ο Μάνος παπαγιάννης και η Αγγελική Δαλιάνη στηρίζουν τους συνεργάτες τους και προσπαθούν να δίνουν το παρών σε λίγα και καλά κοσμικά καλέσματα.

Αυτήν τη φορά το γνωστό ζευγάρι των ηθοποιών βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα του  νέου θεατρικού μιούζικαλ των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, «Το δικό μας σινεμά» με πρωταγωνίστρια την Δέσποινα Βανδή και 17 καταξιωμένους ηθοποιούς και απόλαυσε μια ξεχωριστή παράσταση.

Επιλέγοντας ένα πράσινο cocktail dress, η Αγγελική Δαλιάνη έκλεψε τις εντυπώσεις και έβαλε «φωτιά» στα φωτογραφικά φλας με την κομψή επιλογή της. Από το πλευρό της φυσικά δεν έλειπε και ο σύζυγός της Μάνος Παπαγιάννης.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

“Το δικό μας σινεμά”, το θεατρικό μιούζικαλ με την υπογραφή του συγγραφικού δίδυμου των μεγάλων επιτυχιών Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα και τις ευφάνταστες χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού, έρχεται στο ανακαινισμένο ιστορικό Θέατρο Άλσος.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Δέσποινα Βανδή, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Κώστας Κόκλας, η Κατερίνα Λέχου, ο Μέμος Μπεγνής, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Σύλβια Δελικούρα, η Παρθένα Χοροζίδου, η Ευγενία Σαμαρά, η Μαριλού Κατσαφάδου, η Μαριαλένα Ροζάκη, ο Γιώργος Τσούρμας, ο Γιάννης Ρούσος, ο Δημήτρης Γαλάνης και σε ξεχωριστούς ρόλους η Πηνελόπη Πιτσούλη, η Ελένη Γερασιμίδου και ο Γιώργος Κωνσταντίνου είναι έτοιμοι να δώσουν άλλη διάσταση στα καλοκαιρινά μας βράδια από την μεγάλη σκηνή του πιο εμβληματικού θερινού θεάτρου της Αθήνας.

Εξαιρετικές ερμηνείες, υπέροχα τραγούδια, χορός και 1.000 κοστούμια, μέσα σε ένα ευφάνταστο σκηνικό, με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον ήχο και φώτα τελευταίας τεχνολογίας, δίνουν το στίγμα της παράστασης.

“Το δικό μας σινεμά”, είναι η ιστορία κάποιων καλλιτεχνών που ξεκινάνε περίπου το 1955 όταν πια αρχίζει η μεγάλη άνοδος του κινηματογράφου, ζουν την μεγάλη δόξα της δεκαετίας του ’60 και ακολουθούν την πτώση του σινεμά στη δεκαετία του ’70.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

© 2024 tlife.gr